Winterproof: klaar om de winter in te duiken met Palladium

Winterproof: klaar om de winter in te duiken met Palladium

Dinsdag 6 oktober 2015 — De zomer lijkt wel met de noorderzon vertrokken. Wat hadden we hem graag nog wat langer bij ons gehad! Niets aan te doen… Dan maar uitkijken naar de eerste winterdagen, de perfecte gelegenheid om nieuwe schoenen te scoren in de kleuren van het seizoen!

As seen on the catwalk! Louis Vuitton en Max Mara stellen overwegend sneeuwwitte look voor. Daar horen uiteraard de juiste boots bij. Waterdicht, hoog of gevoerd met kunstbont of vilt: het ultieme genot voor koude wintervoetjes! Palladium boots houden je de hele winter lekker warm.

Dit seizoen staan materialen zoals prachtig leder en waterdicht linnen in de kijker. Metallic en gouden details vormen een aanvulling op een sportieve maar chique stijl en minimalistische look. De ideale outfit om heerlijk zorgeloos door de grijze sneeuwsmurrie te stappen.

En omdat een winter niet compleet is zonder een glaasje glühwein op de kerstmarkt, roepen we marsala uit tot de officiële kleur van 2015. Zo sluiten ook je voeten het jaar in schoonheid af.