Winter 2015: Palladium lanceert premium capsulecollectie

Ontdek de 'Dark Legion'-collectie

Vrijdag 3 april 2015 — Palladium lanceert een luxueuze capsulecollectie voor winter 2015! Het iconische merk brengt met de premium collectie Dark Legion een hommage aan zijn militaire geschiedenis en combineert een stoere feel naadloos met luxe en fashion. 

“Nu Palladium wereldwijd een geweldige groei doormaakt, willen we onze luxe retailpartners een unieke productcollectie aanbieden”, aldus Hommy Diaz, Global Product Line Manager bij Palladium. “De Dark Legion-collectie heeft natuurlijk het echte Palladium-DNA, maar dan wel met een luxe twist die perfect aansluit bij deze doelgroep.”

Uitgangspunt voor Dark Legion is de militaire geschiedenis van Palladium in de vorm van een fashion forward capsulecollectie. Geïnspireerd op de moderne wereldreiziger ontstaat een unieke reeks modellen, waarmee moeiteloos iedere stad kan worden verkend. 

Palladium herinterpreteert zijn populaire pampasilhouetten, uiteraard met behoud van de kenmerkende neus en robuuste zool. De hoogwaardige materialen, waaronder Portugees paardenleer en een inlegzool van schapenwol complementeren de traditionele Palladium-look. In de collectie is bovendien veel aandacht besteed aan handgemaakte details die terugkomen in de verstevigde biezen, rope laces, waterdichte zippers, rubberaccenten en unieke finishes die de boots een luxe uitstraling geven.

De Dark Legion-collectie bestaat uit drie boots voor heren en vier styles voor dames, exclusief geproduceerd in een antraciet kleur.

Dark Legion zal te koop zijn in exclusieve boetieks in België. 

Prijzen varieren van 229,95 euro tot 299,95 euro.  

Beeldmateriaal in hoge resolutie, kan je downloaden via deze link: https://www.dropbox.com/sh/cfuc7if897v4w87/AACA2RzJB67FyDckKiukJ_J4a?dl=0

 

OVER PALLADIUM 
Het merk Palladium werd in 1920 opgericht als producent van vliegtuigbanden. Toen na de Tweede Wereld Oorlog de vraag naar vliegtuigbanden afnam besloot Palladium zich te gaan richten op de productie van Palladium schoenen. Volgens hetzelfde procedé als bij het fabriceren van de vliegtuigbanden, werd rubber en canvas met elkaar met elkaar versmolten. De onverwoestbare en inmiddels iconische Pampa ziet in 1947 het licht en vormt al snel een vast onderdeel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen.

Voor meer informatie: www.palladiumboots.com

 

Palladium women Army Tactical Boot € 259,95
Palladium women Tall Lace Boot  € 299,95
Palladium men Army Tactical Boot € 259,95
Palladium women Buckle Boot HI € 249,95
Palladium men Army Tactical Boot € 259,95
Palladium men Buckle Boot Lo  € 239,95
Palladium men Buckle Boot Lo  € 239,95
Palladium men Engineer Boot € 229,95
Palladium women Army Tactical Boot € 259,95
Palladium women Zipper Boot  € 249,95
Palladium women Tall Lace Boot  € 299,95
Palladium women Zipper Boot  € 249,95
Palladium men Engineer Boot € 229,95
Palladium women Buckle Boot HI € 249,95