Werk in het buitenland als au pair met Jobstop

Werk in het buitenland als au pair met Jobstop

Nieuwe bestemmingen voor een unieke belevenis

Dinsdag 5 mei 2015 — Au-pairprogramma’s zitten in de lift. Het is de perfecte ervaring om volledig ondergedompeld te worden in het dagelijks leven, de cultuur en levensstijl van een land. Reisorganisatie Jobstop speelt in op deze trend en biedt vanaf nu een nog gevarieerder aanbod aan voor au pairs.

Reeds 5 jaar expert in au-pairreizen

Als au pair ben je veel meer dan enkel een oppas. Zo getuigt ook Dimitri, die naar de Verenigde Staten trok en binnenkort opnieuw richting Australië gaat.

“Het leven van een au pair is echt fijn. Je wordt volledig opgenomen in een ander gezin, echt een unieke manier om een land te leren kennen.”

Lees zijn volledige getuigenis via deze link.

Wie als au pair werkt via Jobstop heeft toegang tot een hele reeks voordelen. Dankzij extra taalcursussen en een goede opvolging van de organisatie hoef je je enkel te focussen op de kinderen. Iedere week krijg je zakgeld want Jobstop voorziet voldoende vrije tijd om ook op je eentje op ontdekking te gaan.

Nieuwe bestemmingen: Ontdek Ierland en Australië als local
Goed nieuws want naast de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk en Nieuw-Zeeland voegt Jobstop voor 2015 twee nieuwe bestemmingen toe aan hun au pair programma. In het groene Ierland kan je 2 tot 12 maanden verblijven. Voor Australië trek je er meteen een half jaar op uit om het land van de kangoeroes en Aboriginals te ontdekken. Na je ervaring als au pair krijg je ook nog de kans om het land rond te trekken als backpacker. Op deze manier beleef je nog meer het echte Australië, doe je wat sightseeing en maak je een heleboel nieuwe internationale vrienden!

Au pair voor een maand in het zonnige Spanje deze zomer?
Wil je van het leven als au pair proeven maar heb je niet veel tijd? Spanje is de enige au-pairbestemming bij Jobstop waarnaar je tijdens de zomer voor slechts één maand al kan vertrekken. Spanjaarden willen hun kinderen graag in verschillende talen opvoeden. Zo leer je de kinderen in je gastgezin een mondje Engels of Frans terwijl jij na je uren lekker van de zon kan genieten.

Goed begonnen is half gewonnen
Voor de geïnteresseerden voorziet Jobstop regelmatig vrijblijvende infomomenten. Wens je nog meer informatie of ben je benieuwd om te horen wat een ex-deelnemer van zijn belevenis vond? Kom dan op zaterdag 13 juni naar het infomoment voor au pairs in het hoofdkantoor van Jobstop (Luchthavenlaan 10, Vilvoorde) tussen 14 en 17 uur. Dimitri zal er aanwezig zijn om zijn ervaringen te delen en staat paraat om allerhande vragen te beantwoorden.
 

Voor meer info, beelden, of een interview met Dimitri Degens, aarzel niet om contact op te nemen met:
Marie Lemaître
marie@talkie.be
0494 92 21 52