Vijf jungles die je moet gezien hebben

Woensdag 27 augustus 2014 — Avontuur en plezier gegarandeerd op deze prachtige reizen naar de kleurrijkste wouden ter wereld. Met ZuiDERHuiS trek of vaar je door deze vijf must-see jungles. Alleen of in groep word je overdonderd door de weelderige fauna en flora die je ontdekt tijdens safari en trektochten. Wildwaterrivieren, parelwitte stranden, exotische vogels, ... Je komt ongetwijfeld ogen tekort!

Nieuwjaar op het paradijs in de Stille Oceaan - El Nido, FILIPPIJNEN
Goede voornemens om meer van de wereld te zien? Voeg daad bij woord en ga oudjaar vieren op de Filippijnen. Avontuur gegarandeerd tijdens deze ontdekkingsreis naar het land van meer dan 7000 eilanden. Een hike in de frisgroene jungle naar de ruïnes van Gagsawa, snorkelen met walvishaaien en een 5-daagse tocht in El Nido per kajak. Vergeet niet om, naast al dat avontuur, ook de wondermooie landschappen te aanschouwen en te relaxen op de ongerepte parelwitte stranden van de provincie Palawan.
Data: 28-12-2014 - 13-01-2015
Alle info vind je hier.

Het ultieme eco-paradijs - COSTA RICA
Costa Rica, het kleine Centraal–Amerikaans land, ligt ingesloten tussen Nicaragua, Panama en de Atlantische en Stille Oceaan. In dit paradijs nodigen de verlaten stranden uit voor lange wandelingen aan zee. Trek er door de tropische regenwouden van het Parque Nacional Braulio Carillo en het nevelwoud van Santa Elena en spot de overdadige fauna en flora die er leeft. Met behulp van raft of kajak kan je varen op de wildwaterrivieren die zich doorheen de wouden slingeren.
16-11-2014 - 01-12-2014
Details en informatie vind je hier.

Het Amazonewoud - ECUADOR
Beleef de Ecuadoriaanse Amazone weg van de beschaafde wereld: een bijzondere ervaring voor jong en oud. Het enorme gebied ten Oosten van de Ecuatoriaanse Andes bestaat volledig uit tropisch regenwoud. Hier liggen uitgestrekte natuurparken en grote delen van het woud zijn ongeschonden. De fauna en flora die je op dit vier- of vijfdaags verblijf te zien krijgt is onwerkelijk, van talrijke vogelsoorten tot gigantische oude bomen en planten in de oudste delen van het woud.
Deze programma’s zijn gedurende het hele jaar te boeken.
Voor details klik hier.

Een natuurlijke ark van Noah - Mantadia nationaal park​, MADAGASCAR
Madagascar is als een natuurlijke ark van Noah want het 'rode' eiland biedt een immense diversiteit aan planten en dieren. Ontdek de vele soorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Ook het landschap is er bijzonder gevarieerd: tropisch regenwoud in het Mantadia nationaal park, droge wouden en savanne, mangroves aan de kust. Waag je, naast de absolute highlights en nationale parken, ook aan 'off the beaten track'.
14-09-2014 - 01-10-2014
Details en praktische informatie vind je hier

Colombia, ruwe diamant - Tayrona Nationaal Park, COLOMBIA
Als je van variatie houdt, ben je bij deze reis door Colombia aan het juiste adres. Je ervaart de jachtige sfeer van de hoofdstad Bogotá en loopt in de voetsporen van de eeuwenoude Guane indianenstam. Je kan je vergapen aan de Palma de Cera, de hoogste palmboom ter wereld, en op een koffieboerderij overheerlijke koffie proeven. Via een binnenlandse vlucht kom je terecht in de Caribische sfeer. In het adembenemende Tayrona Nationaal Park kan je een stevige jungletocht maken naar de pre-Colombiaanse ruïnes van El Pueblito maar net zozeer relaxen op de hagelwitte stranden.
17-10-2014 - 04-11-2014
Alle info vind je hier.

Ecuador
Colombia
Filippijnen
Filippijnen
Costa Rica
Filippijnen
Filippijnen
Filippijnen
Ecuador
Filippijnen
Ecuador
Madagascar
Filippijnen
Colombia
Filippijnen
Madagascar

Contacteer ons

Walkie Talkie

Walkie Talkie

Valerie Bourgeois - Walkie Talkie

Walkie Talkie