VERKEN DE WERELD MET PLAYMOBIL®1.2.3

VERKEN DE WERELD MET PLAYMOBIL®1.2.3

Dinsdag 29 maart 2016 — Alle aandacht aan bengels en peuters! Goed nieuws: PLAYMOBIL® 1.2.3. breidt uit met maar liefst 12 nieuwe speelsets. Keuze genoeg om de fantasie van jouw bengel te prikkelen en er samen op los te spelen.

Wat vind je als ouder belangrijk bij de keuze van speelgoed voor jouw peuter? Dat door het spel, het leren wordt aangemoedigd en de algehele ontwikkeling van je kind wordt bevorderd. Toch? Twee aspecten waarPLAYMOBIL® 1.2.3 op focust, met daarbovenop uiteraard een grote portie fun en fantasie!

Vanaf 18 maanden spelen de allerkleinsten de hoofdrol in hun eigen PLAYMOBIL®-universum. De onderdelen van de 1.2.3-figuren en sets zijn groterrobuusterminder beweeglijk en bevatten geen kleine onderdelen. De afgeronde vormen en de vrolijke kleuren stimuleren de zintuigen en met de talrijke speelfuncties kunnen ze naar hartenlust situaties naspelen. Zo geeft PLAYMOBIL® invulling aan het begrip ‘spelend leren’.

BEESTIGE BEESTEN
Nadat je je kind mama hebt leren zeggen, of papa, breidt zijn woordenschat van snel uit! Wat is er leuker om je kind de dieren te leren kennen en de gekke geluiden die ze daarbij maken? Wat zegt de koe? En het schaap?

Maak kennis met de 6 nieuwe setjes met figuur en dier (een kind heeft maar 2 handen, niet waar?) en combineer erop los! Is je kind al aan iets groters toe? Dan is de Meeneemboerderij zeker een succes: zo leren ze meteen hun speelgoed zelf op te ruimen en mee te nemen!

Voor mini’s vanaf 18 maanden tot 3 jaar.

Beelden in hoge resolutie vind je hier: http://press.talkie.be/nl/dir/1-2-3-18-m-3-y

 

 

PLAYMOBIL 1.2.3 - pour les enfants de 18 à 36 mois