Veilig terug naar school met DECATHLON

Woensdag 2 september 2015 — 1 september staat voor de deur en dat betekent maar één ding: terug naar school! Meteen het uitgelezen moment om enerzijds na te denken hoe we naar school gaan! Anderzijds hoe we het jaar verder gaan invullen met allerhande leuke hobby’s! Daarom stelt DECATHLON enkele producten in de kijker die je voor de start van het nieuwe schooljaar volop inspireren om samen met je kinderen fun en sportief bezig te zijn en vooral veilig richting de schoolpoort te gaan!  

Veilig naar school!

Per fiets, step of per skateboard? Dat mobiliteit en veiligheid niet saai hoeven te zijn, bewijst ook DECATHLON! Als je niet ver van school woont, kan je daarom kiezen voor een Oxelo step of skateboard. Je spruit verplaatst zich tot drie keer sneller en hij is gegarandeerd de stoerste van de klas.

Ook is de winkelketen dé referentie als je op zoek bent naar een degelijke kinderfiets en bijhorende uitrusting. Toppers uit het uitgebreide gamma die DECATHLON voorstelt zijn de Mistigirl in het beige met roze accenten voor de meisjes of de Racing Boy in zwart met gifgroene accenten voor de jongens. Een degelijke fiets met bijpassende helm vormt geen overbodige luxe. Kies daarom voor één van de B’TWIN fietshelmen. Hun extra bedekkende vorm aan de achter- en zijkanten biedt volledige bescherming. Met het handige aantrekwieltje past de helm perfect op het hoofd.  

September luidt niet alleen een nieuw schooljaar in maar de dagen worden ook korter waardoor de zichtbaarheid beperkt wordt. Naast de nodige vervoersmiddelen vind je bij DECATHLON alles om de zichtbaarheid op de weg te verbeteren. Een fluohesje op kindermaat, een set fietslichten die oplaadbaar zijn via USB en spaakreflectoren zijn maar een greep uit het ruime aanbod van DECATHLON. Kortom, voor een veilige en leuke start voor jou en het hele gezin moet je bij DECATHLON zijn!

Klaar voor die nieuwe hobby?

De start van een nieuw schooljaar gaat vaak ook gepaard met het kiezen van een nieuwe hobby. Schrijf je je zoon in voor voetballessen of je dochter voor ballet of zwemlessen? Neem dan zeker ook een kijkje in het uitgebreide gamma bij DECATHLON boordevol gepaste outfits en benodigdheden. Zo staat deze Nabaiji zwemkit voor jongens en meisjes in de kijker, uitgerust met duikbril, handdoek en zwemgerief. De heuse pandabadmuts van Nabaiji maakt het allemaal nog leuker! Speciaal voor mini-me’s met zwemambities!