Uberdope lanceert nieuwe single en video 'Niet Te Doen'

Maandag 18 mei 2015 — Vandaag brengt de Gentse hiphopgroep Uberdope hun nieuwe single ‘Niet Te Doen’ en de bijhorende video uit.  Het drietal, dat een reputatie heeft wat videoclips betreft, levert een op z’n zachtst gezegd opvallende video af.  ‘Niet Te Doen’, door Uberdope zelf omschreven als ‘uptempo onzin waar we hart en ziel in hebben gestoken’, is hun eerste officiële release sinds 2013.

Naar goede gewoonte gaat de nieuwe single vergezeld van een stevige videoclip. De licht choquerende clip, die met een beetje goede wil als ‘een culinair hoogstandje’ kan worden omschreven, is geregisseerd door Robert Monchen en geproduceerd door Fake Records. De hoofdrollen worden gespeeld door actrice Darya Gantura en de heren van Uberdope zelf, zoals u hen nooit eerder zag.

Bekijk de videoclip van ‘Niet Te Doen’ via deze link.

De single ‘Niet Te Doen’, is het eerste wapenfeit van een EP met 5 nieuwe nummers die eind juni uitkomt.
Je vindt ‘Niet Te Doen’ op iTunes, Spotify en Deezer!

Na het releasen van hun album ‘Lelijk’ in 2012 en de vele shows die volgden, bevond Uberdope zich het afgelopen jaar voornamelijk in de studio om nieuw werk op te nemen. De oogst hiervan zal eind juni al terug te horen zijn op een EP die uitgebracht wordt onder Sony Music Belgium.

Hou Uberdope in de gaten via deze kanalen: TwitterFacebookInstagram & Snapchat (username Uberdope)!

 

Intussen is #niettedoen trending toppic op Twitter in België!