Te Voet stelt nieuw reisprogramma voor

Te Voet stelt nieuw reisprogramma voor

Donderdag 13 november 2014 — Sta je al te popelen om je zomerreis te boeken? Dan hebben we goed nieuws voor de wandelliefhebber want reisorganisatie Te Voet stelt zijn nieuwe programma voor. Het gamma met topbestemmingen Madeira, Corsica en de cultuursteden rond Madrid wordt uitgebreid met een wandelcruise op de Dalmatische eilanden, een wandelvakantie in Italië met vast verblijf in het Nationaal Park Paneveggio en een rondreis in Portugal met een luxe-overnachting in een pousadas; een luxeuze accommodatie ondergebracht in een historisch gebouw en in de lokale architecturale stijl.

Wandelcruise Dalmatische eilanden
Geen betere manier om de zeven prachtige Dalmatië eilanden in Kroatië te verkennen dan vanop een schip. Deze reis combineert de luxe van een cruise en het actieve van een wandelreis voor beginners. Je start aan het klooster van Blaca op het eiland Brac en gaat langs het onbewoonde eilandje Ravnik waar je kan zwemmen in een grot met smaragdgroen water tot aan de fraaie stad Korcula waar ontdekkingsreiziger Marco Polo geboren werd. Naast de wandelingen staat er ook nog een fietstocht, een wijnproeverij en een overnachting in het wild op het programma. Kortom, deze cruise heeft voor elk wat wils!

Rondreis in Portugal – Van de Kust tot de Spaanse grens
Deze wandelvakantie voor de ervaren wandelaar start vanuit vissershaven Sesimbra, ten zuiden van Lissabon. Er staan naast wandelingen in het weinig bekende Parque Natural Da Arrabida, ook tochten door het Reserva Natural Do Estuario do Sado op het programma, waar veel vogelsoorten hun rustgebied hebben. Nadat je Arrabida verkend hebt, reis je verder naar Alentejo, de grootste provincie van Portugal. Evora, het historisch stadscentrum van de provincie én beschermd als Werelderfgoed, is een verplichte etappe. Volgende stop is het natuurpark Serra de Sao met zijn vestingstadjes Castel de Vide en Marvao, die elk stille getuigen zijn van een middeleeuwse verdedigingsgordel langs de Spaanse grens. Ze staan in schril contrast met de prachtige natuur die ze omringt. De tiendaagse eindigt met een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad Lissabon.

Sneeuwschoenwandelen in de Spaanse Pyreneeën
Ben je toch een liefhebber van de koudere wintermaanden? Ga dan sneeuwschoenwandelen in de Spaanse Pyreneeën! Deze 8-daagse groepsreis geeft je een unieke inkijk op het dagelijkse leven en de natuur van het Val d’Aran. Het is een streek met een eigen identiteit, authentieke dorpscultuur en prachtige natuur. Onze Spaanse berggids neemt je mee op mooie sneeuwwandeltochten door dalen, bergen en bossen. Elke wandeling is uniek en vertrekt vanuit een vast verblijf waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je bagage.
Boek nu en krijg 5% korting. 

www.tevoet.be

 

Langhe
Dalmatische eilanden
Mexico