Super 4: van tv-helden naar de speelkamer!

Super 4: van tv-helden naar de speelkamer!

Dinsdag 15 september 2015 — Tonnen actie, humor en plezier, dat beleven Ruby, Alex, Twinkle en Gene dagelijks in hun PLAYMOBIL®-wereld. Maar er is meer, want vanaf september komen de Super 4-televisiehelden tot leven in jouw speelkamer en kan jij hen helpen het kwade te bestrijden. Met deze exclusieve PLAYMOBIL® Super 4-figuren en bijhorende sets gaat een ware kinderdroom in vervulling!

De heldendaden van deze Super 4 worden geproduceerd door Morgen Studios uit Berlijn en Method Animation uit Parijs. Door de sterke 3D-animatie, originele verhaallijnen en meeslepende plots, geïnspireerd op de speelwereld van PLAYMOBIL®, wordt Super 4 in no time een wereldwijde hit. Zo ook in België, waar de serie te zien is op Ketnet en Ouftivi.
Met de 16 sets creëer je je eigen fantasiewereld en trek je eropuit met jouw favoriete superheld!

Opgelet, boeven op Buskruitland!
Ruby Red, de stoere piraat, regeert over Buskruitland vanuit haar camouflage Piratenfort. Enkele schurken azen op de schat, maar gelukkig zorgt Ruby Red, samen met haar Super 4-collega’s, ervoor dat de schat veilig blijft. Hoe zij de vijanden bestrijdt? Vanuit de burcht met een gi-gan-tisch kanon! Hier komt geen slechterik voorbij, zelfs niet aartsvijand Haaibaard.

Lief maar zeker niet onschuldig...
Kleine fee Twinkle Sterrenglinster oefent elke dag met haar boezemvriendinnen Donella en Lorella magische spreuken in de muzikale toren. Vergis je niet, ze lijken misschien lief, maar dankzij die toverspreuken betoveren ze de slechteriken helemaal.

Technopolis onder vuur!
Agent Gene waakt over het futuristische Technopolis. Je vindt hem aan het stuur van de indrukwekkende Kameleon, een voertuig dat zowel rijdt als vliegt! Opgelet want de stad wordt bedreigd! Niet alleen door de sluwe wetenschapper Professor X, maar ook door Haaibaard en zijn Cleano-Robot! Gelukkig zijn de Super 4-avonturiers op alles voorbereid met hun transformeerbare Skyjet, kanonnen en andere wapens!

Koninklijke bescherming
Wie is nu de grote leider van de Super 4? Zoals je van koninklijk bloed kan verwachten, is dat Alex de ridder! Samen met zijn vader Koning Kenric en Ridder Gareth bewaken ze de Koningstribune op Koningsland, dag en nacht. Wat niemand weet is dat er ook een geheime schuilplaats is, waar zowel munitie als ook de schat opgeborgen ligt. Opgepast, want het gevaar loert om de hoek! Bewaak jij mee het kasteel?

Voor superhelden vanaf 5 jaar Meer informatie vind je via: http://Super4.playmobil.com 

Meer weten over Playmobil ? 
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het gamma speelwerelden is uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs. 

Super 4 | Trailer 1