Studeren en pingpongen bij Hello bank!

Studeren en pingpongen bij Hello bank!

Hello bank! tovert pop-up om tot studieruimte

Dinsdag 27 mei 2014 — Hello bank! leeft mee met de studenten. Van 2 tot 20 juni wordt de Hello bank! pop-up omgetoverd tot study area. Met hun study & relax-concept laat de mobiele bank zien dat de blokperiode helemaal niet saai hoeft te zijn.

De eerste verdieping doneert Hello bank! volledig aan de studenten. Met een rustige kamer, gezonde snacks, vers fruit en smoothies is het de perfecte plaats om je boeken neer te leggen. Er wordt gezorgd voor alle elementen die je nodig hebt om met uiterste concentratie je leerstof door te nemen.

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, iedere student heeft ook nood aan een beetje pauze. De studieruimte heeft dan ook alles in huis om optimaal van deze pauze te genieten. Zo staan er pingpongtafels en een Wii U voor wie liever ontspant met een spelletje tussen de studeeruren. Heb je na dagen studeren ook die pingpong skills helemaal onder de knie, dan kan je uitpakken tijdens een heuse competitie! De ideale studiebreak voor iedereen die nood heeft aan een beetje beweging en een avondje weg van de boeken.

Een ander moment dat elke voetbalfan zijn boeken voor een moment vergeet zijn de matchen van de rode duivels op het WK in Brazilië! Op 17 juni kan je naar de studieruimte afzakken om België - Algerije op groot scherm te volgen. Sfeer verzekerd!

Heb je helemaal geen examens? Kijk dan zeker naar het volledige programma. Sinds 4 april er worden tal van interessante workshops en lezingen voorgesteld.

De studieruimte van Hello bank! is open van maandag tot zaterdag van 8u30 tot 18u en uiteraard is er gratis WiFi aanwezig. Je vind de Hello bank! pop-up op Meir 41 in Antwerpen.


OVER HELLO BANK!

Hello bank! is de eerste 100 %  mobiele bank in België. Dit nieuwe merk van BNP Paribas Fortis biedt een nieuwe manier van bankieren en speelt in op de veranderende behoeften van klanten. De app Hello bank! is toegankelijk via smartphone en tablet. De klant beheert zijn dagelijkse bankverrichtingen dus waar, wanneer en hoe hij dat wil. Met de eenvoudige en intuïtieve app kan je je zelfs op afstand aanmelden als nieuwe klant.
Bij Hello bank! zijn de producten en diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten gratis: de zichtrekening, de bankkaart, de toegang tot geldautomaten in de eurozone en natuurlijk ook het Hello Team. Dit gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar om klanten met raad en daad bij te staan. Via mail, telefoon, Twitter of Facebook geeft het Hello Team antwoord op alle vragen.
Eenvoudig, veilig, slim en menselijk, Hello bank! is de bank van de nieuwe generatie.
Ga voor meer informatie naar www.hellobank.be.

Contacteer ons

Valerie Bourgeois - Walkie Talkie

Walkie Talkie