Spectaculaire fashion show van CuteCircuit in de Hello bank! pop-up

Spectaculaire fashion show van CuteCircuit in de Hello bank! pop-up

Save the date - 19 december om 18u @ Hello bank pop-up

Vrijdag 5 december 2014 — Na bijna 3 maanden komt er een einde aan de Brusselse Hello bank! pop-up. Technologische snufjes ontdekken, aan creatieve workshops deelnemen en inspirerende lezingen meepikken, het kon allemaal in de pop-up. Nu wil Hello bank! de pop-up in stijl afsluiten. Er is dus geen betere plek om de nieuwste collectie van CuteCircuit, een modemerk gespecialiseerd in ‘wearable technology’, te presenteren. Eerder te zien op de catwalk tijdens de New York Fashion Week, en nu dus ook exclusief op vrijdag 19 december in de Wolvengracht 14 in Brussel. Het belooft een spectaculaire avond te worden! 

CuteCircuit kent internationale faam door gadgets en fashion te combineren tot unieke high fashion designs. Sinds hun eerste collectie in 2004 kunnen ze rekenen op heel wat belangstelling van grote sterren. Zo droeg Nicole Scherzinger een op maat gemaakte Twitter dress en werd onder andere Katy Perry al gespot in een ontwerp van CuteCircuit. 

De FW14-collectie kon tijdens de New York Fashion Week al op veel belangstelling rekenen, en nu stelt CuteCircuit exclusief voor Hello bank! 5 spectaculaire creaties voor tijdens een exclusieve fashion show op de voorlaatste dag in van de Brusselse pop-up! Met een hapje, een drankje en veel fashion belooft het dus een spetterende en vooral hightech avond te worden.

Wanneer? Vrijdag 19/12/14  - welkom vanaf 18u
, voor een hapje en een drankje. Aansluitend om 19u volgt de modeshow. 
Waar? Hello bank! pop-up, Wolvengracht 14, 1000 Brussel.

Meer informatie over de Hello pop-up vind je op www.hellospace.be
 

OVER HELLO BANK!

Hello bank! is de eerste 100 %  mobiele bank in België. Dit nieuwe merk van BNP Paribas Fortis biedt een nieuwe manier van bankieren en speelt in op de veranderende behoeften van klanten. De app Hello bank! is toegankelijk via smartphone en tablet. De klant beheert zijn dagelijkse bankverrichtingen dus waar, wanneer en hoe hij dat wil. Met de eenvoudige en intuïtieve app kan je je zelfs op afstand aanmelden als nieuwe klant.

Bij Hello bank! zijn de producten en diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten gratis: de zichtrekening, de bankkaart, de toegang tot geldautomaten in de eurozone en natuurlijk ook het Hello Team. Dit gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar om klanten met raad en daad bij te staan. Via mail, telefoon, Twitter of Facebook geeft het Hello Team antwoord op alle vragen.

Eenvoudig, veilig, slim en menselijk, Hello bank! is de bank van de nieuwe generatie.

Ga voor meer informatie naar www.hellobank.be.

CUTECIRCUIT Full Show A/W 14/15