Sneeuwpret met Decathlon

Sneeuwpret met Decathlon

Dinsdag 29 september 2015 — Tijd om de skilatten en het snowboard van onder het stof te halen want het nieuwe wintersportseizoen staat voor de deur. DECATHLON heeft met zijn uitgebreide gamma alles in huis om een ultieme snowproof outfit voor de wintersportliefhebber te voorzien. Van thermisch ondergoed tot heerlijke donsjassen, DECATHLON zorgt ervoor dat je op een comfortabele en veilige manier van de skipiste glijdt. 

Alles begint met aangepaste kledij:

  1. Thermisch ondergoed
  2. Isolerende t-shirts met lange mouwen of fleecetruien
  3. Skibroeken en –jassen

Het gekende drielagensysteem, en wel in bovenstaande volgorde, is de norm voor een ultieme skibeleving.

Beginnen bij het begin: het thermische ondergoed van Wed’ze, voor mannen en vrouwen, waarborgt een optimale isolatie. Combineer met de 2Warm, een reeks omkeerbare onderkledij met 2 warmteniveaus. Wanneer je de geribbelde structuur tegen je huid draagt, isoleert die extra bij zeer lage temperaturen, de gladde stof is dan weer geschikt voor iets zonnigere dagen.

3 in 1-skioutift
Voor een waterdichte ski-jas kies je voor de Freeride Maxtrip van Wed’ze: een ‘3 in 1’-model met fluogele details om jezelf in de kijker te werpen op het witte tapijt. Belangrijke features zijn de uitneembare, gewatteerde binnenjas, de 3D-kap die ook op een helm past en de waterdichte bovenjas die tot 8 uur lang tegen nattigheid beschermt. Ontworpen voor skiërs of snowboarders die een skitocht willen ondernemen in alle weersomstandigheden, beschikt de bijpassende broek ook over een uitneembare dons. Beide zijn verkrijgbaar in een aangepast mannen- en vrouwenmodel.

Sneeuwaccessoires
Op zoek naar een helm die zowel hoofd als ogen beschermt? De Wed’ze Stream 550 in zwart of wit biedt soelaas. Het anti-UV vizier zorgt ervoor dat je de helm bij elk weer kan gebruiken zonder dat je een extra skibril hoeft te dragen. Extra sportcomfort op de piste verzekerd met een sneeuwbril en –helm vergroten het . Als topper presenteert DECATHLON de ski- en snowboardbril van Maxedge. Met zijn vernieuwende elektrofotochrome ETINT-lens past de bril zich aan elk weer aan waardoor een optische kwaliteit in elke (weers-)omstandigheid gegarandeerd wordt.

Houd je niet in om skilift-selfies en snaps te nemen! Met de handige onderhandschoenen van Wed’ze blijf je bereikbaar en gebruik je je smartphone gewoon zonder daarbij koude handen te krijgen. Verkrijgbaar in lichtblauw, roze, geel, wit en grijs. Samengevat: als je voorbereid, veilig en in alle comfort van de piste glijden wil glijden moet je bij de DECATHLON zijn.

Beelmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via deze link: https://drive.google.com/open?id=0B9IPI4yQwr4gaXlQMjhzSGRDREU

Volg DECATHLON op de voet via facebook.

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben. Of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!  
Voor persinformatie, beeldmateriaal of andere vragen of voorstellen, neem gerust contact op met ons: 
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622
Bij DECATHLON neem je contact op met Sophie Engels via sophie.engels@decathlon.com of 0474 87 21 27.