Smullen tijdens een Botanical Dinner in Café Frascati

Smullen tijdens een Botanical Dinner in Café Frascati

Maandag 14 maart 2016 — Bloemen en planten maken deel uit van een groene levensstijl. Ze serveren op een bord is dan ook dé manier om ze te eren. Daarom organiseert Coffeeklatch niet minder dan drie botanical dinners in Café Frascati. Wat kan je verwachten? Drie chefs, ieder met een passie voor bloemen en planten, maken de lekkerste gerechten voor je klaar. Wil je deze ervaring niet missen? Boek dan snel, want de plaatsen zijn beperkt! De dinners starten om 20u00, op tijd zijn is de boodschap.

SANGUISORBA x M&M CULINARIA - 31.03.2016
Bert Belmans is de founder van Sanguisorba, kleinschalige kwekerij die gespecialiseerd is in het kweken van kruiden, wilde planten en vergeten groenten. Voor deze botanical dinner werkt hij samen met Marcus Verret aka M&M CULINARIA, een jonge freelance chef.
www.sanguisorba.be
www.mm-culinaria.be

HUIS.OTTO – 07.04.2016
Huis Otto bestaat uit Marijke Boesmans en Charlotte Boeyden. Marijke is een florist en Charlotte is chef. Samen organiseren ze dinners waar mensen kunnen genieten van bloemen en lekker, organisch eten.
www.huisotto.be

FOODSTORMS - 14.04.2016
Foodstorms brengt een mix tussen fine dining en plant-based cuisine. Chef Kevin Storms tovert de lekkerste gerechten met verse, lokale, organische én seizoensgebonden groenten en granen.
www.foodstorms.be

Praktisch:
20u00 – 23u00
Prijs: 45 € voor een driegangen menu, drank niet inbegrepen
Bijlokesite
Godshuizenlaan 2
B-9000 Gent

De Botanical Dinners maken deel uit van de verrassende én groene activiteiten van Café Frascati. Café Frascati is het meetings point voor en tijdens Floraliën Gent. Naast de dinners vinden er ook een Plant Swap en een Green Talkplaats.