Runride, om te leren fietsen zoals de grote mensen...

Runride, om te leren fietsen zoals de grote mensen...

Woensdag 28 oktober 2015 — Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog die eerste keer op een fiets... Opstappen en je fiets ontdekken, de angst om je voeten op de pedalen te zetten, dat onvermijdelijke onevenwicht, trillende handen, een eerste val, de handen van mama of papa op je schouders, hun aanmoedigingen...tot dat magische moment waarop je vertrokken bent! Leren fietsen is een belangrijke en onontbeerlijke mijlpaal in het leven van een kind, vaak synoniem van vrijheid en trots. Met het oog op die ontdekkingstocht werd het loopfietsje uitgevonden. Dit leuke stuk speelgoed zonder pedalen, enorm populair onder kinderen van 2 tot 4 jaar, werd speciaal bedacht om op een leuke manier de fiets te ontdekken. Dankzij het eenvoudige mechanisme bewaart je kind gemakkelijker het evenwicht, waardoor fietsen vanaf het eerste moment dolle pret is. 

STOP EASY

Met Stop Easy, wordt remmen kinderspel...

Om het leerproces te bevorderen en te verzekeren dat jonge fietsertjes gemakkelijk kunnen stoppen, heeft B'TWIN zijn loopfietsjes uitgerust met Stop Easy: een vernieuwend, revolutionair en ergonomisch remsysteem op maat van kleine handjes.
De remhendel staat dichter bij het stuur zodat een kind er gemakkelijker aan kan, en dankzij het slimme ontwerp ligt hij stevig in de hand. Dankzij de beweging van de remhendel, parallel met het stuur, moet een kind minder kracht zetten om de remmen. En door de natuurlijke beweging van de hand te volgen, is het remvermogen van dit innoverende systeem 30 % hoger dan dat van een klassieke remhendel. Zo wordt remmen kinderspel.

HET GAMMA

Een gevarieerd en kleurrijk assortiment!

Talent voor mountainbiken, een echte stadsmus of eerder fan van ritjes op het platteland, met de 3 modellen biedt het nieuwe Runride-gamma wat wils voor alle jonge fietsertjes.Deze fiets zonder pedalen, die kinderen van 2 tot 4 jaar voortbewegen door zich af te duwen op de grond, is de perfecte manier om op een leuke manier je evenwicht op 2 wielen te leren bewaren!

"Een assortiment kleurrijke en leuke fietsjes zoals de fiets van papa of mama, om kinderen van 2 tot 4 jaar het evenwicht op 2 wielen te leren bewaren."  

Virginie Depres, productmanager.

De Runride 100 is het enige model uit het gamma dat niet is voorzien van het Stop Easy-systeem. Dat drukt de prijs wat en maakt dit fietsje toegankelijk voor iedereen.

Kleur: wit
Adviesprijs: € 39,95

  • RUNRIDE 500,  hippe kleuren voor meisjes en jongens

Het model Runride 500 is verkrijgbaar in 2 leuke en trendy kleuren om zelfs de meest veeleisende kinderen over de streep te trekken.

Uitgerust met Stop Easy.
Kleur: blauw / oranje
Adviesprijs: € 49,95

Mijn papa, mijn held!

Als ze 2 jaar zijn, zien kinderen hun ouders vaak als helden, als rolmodellen waar ze op willen lijken.
Om de band tussen kinderen en hun ouders nog te versterken, hebben de ontwerpers van B'TWIN het nieuwe Runride-gamma bedacht, een reeks fietsjes gemaakt op basis van de ontwerpcodes voor fietsen voor volwassenen.

  • RUNRIDE 520, de grote mensen achterna

Het bijzondere aan de Runride 520 is dat hij geïnspireerd is op de fietsen voor volwassenen uit het B'TWIN-assortiment. Het resultaat zijn 3 verschillende loopfietsjes. 
De MTB, voor de waaghalzen! Dit model is rechtstreeks geïnspireerd op de Rafal-mountainbike, ontwikkeld in samenwerking met het MTB Racing Team.
De zwarte City, voor echte stadsmussen! Dit model haalt de mosterd bij de Tilt 720, de plooifiets voor volwassenen.
De roze Poply, voor wie graag het platteland afschuimt! Dit model is gebaseerd op de crèmekleurige en roze Poply voor de wat grotere meisjes.

Deze 3 loopfietsjes zijn allemaal uitgerust met het Stop Easy-remsysteem.
Adviesprijs: € 59,95