Primeur! PLAYMOBIL introduceert miniatuurversie van de iconisch Porsche 911 Targa 4S

Primeur! PLAYMOBIL introduceert miniatuurversie van de iconisch Porsche 911 Targa 4S

Maandag 23 november 2015 — Elke grote droom start klein: de ontwerpers van PLAYMOBIL lanceren voor de tweede keer een miniatuurformaat van de iconische Porsche sportwagen. Deze keer is niemand minder dan de jongste generatie van de extravagante Porsche 911-versies aan de beurt: de Porsche 911 Targa 4S! Begin 2016 ligt de nieuwste PLAYMOBIL-speelgoedremake in de rekken. 

Porsche en PLAYMOBIL hebben veel gemeen: innovatieve producten in tijdloze designjasjes, met een sterke focus op de FUN-factor zowel tijdens het spelen als het rijden. Reden genoeg om de samenwerking verder te zetten, zeker na de eerste, succesvolle remake van de knalrode Porsche Carrera S in 2015.

Met hun nieuwste remake van de Porsche 911 Targa 4S, dé classic uit 1965, brengt PLAYMOBIL autoliefhebbers in hogere sferen. Niet alleen belichaamt hij naadloos zijn grote broer qua design, ook beschikt hij over een innovatief lichtconcept en het legendarische Targa-dak. De set bevat ook een volledig ingerichte showroom, en zelf potentiële klant. Klaar voor een testrit met de sportieve, saffierblauwe Targa?

Autoliefhebbers, groot en klein, die nog niet kunnen wachten tot februari 2016, kunnen nu al de racepiloot in hen naar boven halen met de knalrode, stijlvolle cabrio: PLAYMOBIL Porsche 911 Carrera S.

Voor alle fans van raceauto’s vanaf 4 jaar.

Klik hier voor beelden in hoge resolutie.