Prachtige designerboeken voor een prikje?

Prachtige designerboeken voor een prikje?

Markeer in je agenda: van 25 tot en met 28 juni - zomersolden bij TASCHEN

Maandag 18 mei 2015 — 4 dagen, minimumkortingen van 50% en waanzinnige pronkstukken, zo kan je de fameuze halfjaarlijkse solden van TASCHEN samenvatten. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni 2015 scoor je in de flagship store in Brussel titels rond baanbrekende fotografie, inspirerende mode of verbluffend design aan spotprijzen. Ook voor wie kunst, architectuur, lifestyle en sexy books een biotoop is, komt er aan zijn trekken!

Elk seizoen krijg je de kans om vele toppers in de TASCHEN flagship store in Brussel op de kop te tikken. Deze luxueuze boekentempel is net als alle TASCHEN-shops ter wereld vorm gegeven door topdesigner Philippe Starck. Met bronzen displays als eye catcher, donkere houten boekenkasten en hier en daar een prachtige fauteuil. Deze winkel straalt kunst uit van top tot teen. Er is zelfs een mezzanine waar steeds wisselende kunstexpo’s plaatsvinden.


Op de boekenrekken liggen stapels met 100-den boeken.. Zo ook de unieke ‘75 Years of Marvel Comics’. De Amerikaanse uitgever Marvel kennen we van iconische comics zoals Captain America, Spiderman en X-Men. In het magnum opus viert TASCHEN diens 75 jaar lange verwezenlijkingen met een knap overzicht van vintage beelden, behind the scenes-fragmenten, biografieën, etc. Neem een duik in het mythische universum van één van de belangrijkste spelers in de entertainmentindustrie.

Voor alle fashionista’s brengt TASCHEN enkele poëtische overzichten van verschillende ontwerpers zoals onze eigen Raf Simons of de Amerikaan Rick Owens. Maar ook met ‘Fashion Designers A-Z’ definieert TASCHEN de meest invloedrijke modedesigners van de 20ste en de 21ste eeuw, aan de hand van een reeks van 6 verschillende designer edities, waaronder van Diane von Furstenberg en Stella McCartney.

Buen Viaje! Met de NYT. 36 hours-titels reist TASCHEN in samenwerking met The New York Times de wereld rond, over Noord en Zuid-Amerika, de Caraïben, tot in Azië en Oceanië. Slechts 36 uur? Deze reisgidsen geven de meest praktische tips mee om in anderhalve dag het beste van deze droomwerelden te zien! Elke boek stelt 60 perfect samengestelde routes voor met de meest memorabele trips, prachtige fotografie, top adressen om te eten en te overnachten en gedetailleerde stadskaarten! 

In ‘1000 Record Covers’ krijg je een overzicht van prachtige rockalbumcovers die doorheen de jaren 60 tot 90 de muziekwereld veroverden. Ongetwijfeld dat de baby van Nirvana meteen in je hoofd opkomt, of de banaan van The Velvet Underground. Alleszins zorgt dit boek voor een vinyl revival, dat wedden we!

Mario Testino, de meester van de moderne modefotografie, is aanwezig in alle grote modebladen en fotografeerde zowat elk bekend persoon die rondloopt op deze wereldbol. TASCHEN selecteert in ‘Mario Testino. Private View’ enkele van zijn beste studiowerken en meest glamoureuze foto’s van celebrity’s zoals Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez of wijlen Prinses Diana. Een must-have voor elke kunst-of modeliefhebber!

 

Kortom, genoeg om op je verlanglijstje te zetten. Dus kruis zeker de 4 soldendagen aan in je agenda, van 25 tot en met 28 juni in de TASCHEN-winkel in Brussel.

Praktisch:
Adres: Grand Sablon / Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18, 1000 Brussel
Open van 10u tot 20u. Op zondag van 12u tot 20u. 

Bezoek de website voor meer informatie. 

 

Beeldmateriaal in hoge resolutie vind je via deze link: https://www.dropbox.com/sh/nowd99hmndevdwu/AADytHQd6nHTEqGILhFsqelFa?dl=0


Meer weten over TASCHEN
De laatste 20 jaar werd TASCHEN de naam voor kunstboeken. TASCHEN heeft er voor gezorgd dat kunst beschikbaar werd voor het grote publiek. Het is de grondigheid, beknoptheid en de lage prijzen die het grote succes van het merk verklaren. Maar ook voor special editions en high-end boeken is TASCHEN de perfecte uitgever.

In december 2008 opende TASCHEN een flagship store in Brussel. De winkel is net als alle Taschenshops ter wereld ingericht door topdesigner Philippe Starck. Met bronzen luxueuze displays als eye catcher, mooie donker houten boekenkasten en hier en daar een prachtige fauteuil. Deze winkel straalt kunst uit van top tot teen, er is zelfs een mezzanine waar steeds wisselende kunstexpo’s plaatsvinden.

TASCHEN wilt het publiek een exclusieve winkelervaring bieden, en tegelijkertijd toegankelijk zijn door betaalbare producten te verkopen. Daarom zitten ze net op het randje van het chicste plein in heel Brussel.

 

TASCHEN
TASCHEN
TASCHEN
TASCHEN
TASCHEN
TASCHEN Grand Sablon
TASCHEN
TASCHEN
TASCHEN Grand Sablon
TASCHEN Grand Sablon