PLAYMOBIL® verklaart het voetbalseizoen voor geopend!

3 – 0! Op naar overwinning!

Donderdag 31 maart 2016 — Juni is niet alleen de voetbalmaand in heel Europa, ook in België én in PLAYMOBIL®-land wordt er naarstig op de bal getrapt. Voor sterspelers die nu al willen oefenen voor de grootste voetbalmatch van dit jaar is het Meeneem voetbalstadion dé must-have. 

Klap het spel open en breng de voetbalspelers in positie. Het innovatieve kicksysteem laat je toe om met één hand in de goal te schieten.

Speel op Europees niveau, verzamel alle nationaliteiten en stel jouw droomteam samen. De PLAYMOBIL®-selectie is gekend: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Engeland en topper België spelen mee! Leuke extra: je kan de individuele spelers voorzien van je favoriete rugnummer. 

Laat de kick-off beginnen! 
Voor sterspelers vanaf 4 jaar.
Vanaf nu in de winkels

 

Meer weten over PLAYMOBIL®?
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het aanbod aan speelwerelden is doorheen de jaren enorm uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.