PLAYMOBIL® stelt voor: Avontuurlijke boomhut, Pirates app en aanvalsschip en de Prinsessenpaarden

PLAYMOBIL® stelt voor: Avontuurlijke boomhut, Pirates app en aanvalsschip en de Prinsessenpaarden

Nu nog meer speel- en verzamelplezier

Woensdag 27 mei 2015 — PLAYMOBIL® laat binnenkort alle kinderharten sneller slaan. De avonturier observeert de wilde dieren in het bos vanuit de Avontuurlijke boomhut, terwijl de zeerover eropuit trekt en zich klaarmaakt voor spannende zeeslagen! Deze keer niet alleen, want 4 nieuwe Piraten en hun unieke kanonnen schieten meteen écht raak door de nieuwe Pirates app! Daarnaast kammen en kappen de meisjes de zijdeachtige manen van hun Prinsessenpaarden.

Red de dieren!

Het avontuur roept! Vanaf nu neem je deel aan spannende wild life expedities vanuit de Avontuurlijke boomhut van PLAYMOBIL®. Helemaal uitgerust met goederenlift, laptop en verrekijkers observeer je hoog in de bomen op het uitkijkplatform de vossen en de beren in het bos. Ook voor wilde dieren ben je veilig met de opklapbare trap en loopbrug. Na een welverdiende nachtrust trekken jij en je onderzoekersteam voor dag en dauw erop uit met de Pickup 4x4 en de kano, om zo de fauna op en rond de rivier te spotten zoals de Bevers. De kolonie bevers merkt gelukkig niets op van jullie aanwezigheid en knaagt naarstig verder aan de boom. Ook te voet aanschouw je de natuurpracht, zo filmt de Cameraman een prachtige documentaire van het leven van een familie Lynxen.

Jammer genoeg loert er ook gevaar op de rivier, want daar vaart de Rubberboot met stropers! Opgelet, ze hebben netten vast waarmee ze de otters willen vangen. Gelukkig zijn deze hen te slim af en vluchten ze terug naar hun grot. Bij brandgevaar spring je meteen in het Brandblusvliegtuig! Water bijtanken doe je op het water aangezien het vliegtuig gewoon blijft drijven. Met deze uitrusting hoeven de dieren binnenkort niets meer te vrezen, bij jou zijn ze echt veilig!

Voor avonturiers vanaf 5 jaar.

 

Virtuele fun met de Pirates app

Sinds de lancering van het allereerste Piratenschip in 1978 gaat PLAYMOBIL® nog een stap verder in het piratenverhaal. Deze keer vaart een hele nieuwe generatie piraten uit, die helemaal tot leven komt door de Pirates app 'Kaboom': https://itunes.apple.com/nl/app/playmobil-kaboom!/id981097613?mt=8.

Verzamel vier extra piraten elk met hun eigen stoere kanon: de Piratenkapitein met groen kanon, de Zeerover met rood kanon, de Piraat met zwart kanon en de Officier met blauw kanon. Download de gratis Pirates app voor iOS en Android en laat je zeeslag nog meer tot leven komen! Schiet met ieder kanon zowel virtueel als in het echt raak!

Vanaf 5 jaar.

 

Prinsessenpaarden om te kammen en te kappen

In het Prinsessenverhaal kunnen de meisjes vanaf nu 4 unieke Prinsessenpaarden verzamelen. Wie is de mooiste? Het paard van Prinses Rosalie met de prachtige rozen, of dat van prinses Viola met de lelies in haar manen? Het paard van prinses Luna met de gouden halve manen of dat van prinses Sunny met de stralende zonnen? Elke verpakking bevat een borstel en prachtige haarspeldjes, die eigenlijk ook een leuk accessoire zijn voor de kleine prinsesjes zelf.

Vanaf 5 jaar.  

 

Ay, Ay Kapitein!

Volle kracht vooruit! De legendarische piraten van PLAYMOBIL® trekken er vanaf september op uit in hun nieuwe Piraten aanvalsschip. De tweemaster is volledig uitgerust met een heuse munitieberging en kanonnen die echt schieten, klaar voor spannende avonturen op zee. Vaar erop uit, op zoek naar de Koninklijke schatkist met piraat. Maar daarvoor passeer je eerst langs het gevaarlijke Piratenhol. Opgelet voor de steenval en het valluik zodat je niet in de gevangenis terechtkomt!

Soldaten of piraten, wie vindt het goud en de juwelen eerst? Het Soldatenzeilschip met kanonnen zet alvast de achtervolging in op het Piratenvlot! Vanop de Vuurtoren houden de stoere soldaten de situatie nauwlettend in het oog en staan ze paraat wanneer het waarschuwingslicht aangaat in de toren! Uiteindelijk krijgt de Piratenkapitein Eénoog en zijn papegaai met de hulp van de Piraat en scheepsjongen de buit te pakken. Rijker dan ooit varen ze terug naar hun uitvalsbasis de Piratenfort. Daag ze uit, en verover zelf de wereldzeeën!

Voor stoere zeerovers vanaf 4 jaar.

 

Beeldmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via deze link:

https://www.dropbox.com/sh/vsgjiila2nckyx0/AABrK6J79MMnxg_okJufniYHa?dl=0

Voor prijzen en extra informatie:

http://www.playmobil.be/on/demandware.store/Sites-BE-Site/nl_BE/Search-Show?cgid=S_ARTIKEL

 

Meer weten over Playmobil ?
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het gamma speelwerelden is uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.