PLAYMOBIL® - Piraten in de ruimte en astronauten op zee...

PLAYMOBIL® - Piraten in de ruimte en astronauten op zee...

Of was het omgekeerd?

Dinsdag 18 augustus 2015 — De piraten en astronauten van PLAYMOBIL® staan klaar om in te schepen. Of ze nu aan boord gaan in een ruimteschip of een stoer aanvalsschip, een onvergetelijk avontuur kan beginnen! Wil je samen met hen een nieuwe wereld verkennen? Lanceer dan de Space Shuttle van PLAYMOBIL® de ruimte in. Vaar je er liever op uit op zoek naar goud? Dan trek je ten strijde op zee met een heus Piraten aanvalsschip, ahoy!

3-2-1 Klaar voor lancering!

Naar Mars op zoek naar leven? Schrijf geschiedenis en voltooi samen met de PLAYMOBIL®-astronauten deze baanbrekende ruimtemissie! Na een allerlaatste check-up van de Lanceerbasis met raket wordt je naar een ander hemellichaam geschoten. Hierbij komt er echt licht en geluid uit de raket! Eens gearriveerd , komt de Space Shuttle met bemanning los van de raket. De opdracht kan nu écht beginnen. Opgelet voor de gekke ruimtewezens! Gelukkig heeft de Space Shuttle een boordkanon dat echt schiet. Een ander onheil dat de ruimtevaarders moeten bestrijden, zijn de gevaarlijke meteoroïden. Maar geen nood, haal de Meteoroïde verbrijzelaar boven tijdens je rondvaart!

Voor ruimtehelden vanaf 6 jaar

 

Ay, Ay Kapitein!

Ga op zoek naar de grootste goudschat ooit! Volle kracht vooruit en trek samen op zee-avontuur met de legendarische PLAYMOBIL®-piraten in je nieuwe Piraten aanvalsschip. De tweemaster is volledig uitgerust met kanonnen die echt schieten, klaar voor spannende belevenissen op de open zee. Vaar eerst langs het gevaarlijke Piratenhol. Opgelet voor de steenval en het valluik zodat je niet in de gevangenis terechtkomt!

Soldaten of zeerovers, wie vindt de Koninklijke schatkist vol goud en de juwelen eerst? Het Soldatenzeilschip met kanonnen zet alvast de achtervolging in op het Piratenvlot! Vanop de Vuurtoren houden de stoere soldaten de situatie nauwlettend in het oog en staan ze paraat wanneer het waarschuwingslicht aangaat in de toren! Uiteindelijk krijgt de Piratenkapitein Eenoog en zijn papegaai de buit te pakken. Daag ze uit, en verover de wereldzeeën!

Voor stoere zeerovers vanaf 4 jaar.

Beeldmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via deze link: https://www.dropbox.com/sh/yvzfk97ga9jycnq/AADOtdkht44lQpSFkG6KOQQBa?oref=e

Voor prijzen en extra informatie klik hier http://www.playmobil.be

 

Meer weten over Playmobil ?

Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het gamma speelwerelden is uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.