PATROUILLEREN OF GALOPPEREN?

PATROUILLEREN OF GALOPPEREN?

Dinsdag 16 februari 2016 — Noem je nieuwe pony Bliksem, Glinster of Zilver!
Of vat bandieten en ondervraag ze in het Politiebureau, net als een echte, stoere politieagent! Gebruik je fantasie en dompel je onder in de wereld van het paardrijden of de arm der wet! 

DE POLITIE ZIET HET GROOT!

Al meer dan 40 jaar houdt de PLAYMOBIL® Politie de straten veilig en handhaaft het de openbare orde. Want ook in PLAYMOBIL®-land dienen de wetten gerespecteerd te worden. Maar wees gerust, want het Politiebureau met gevangenis zorgt ervoor dat het goede overwint.

Alarm! Er is een gevangene ontsnapt! De Politiepatrouille met licht en geluid trekt erop uit en zet de achtervolging in. Ze willen de boef zo snel mogelijk in de boeien slaan, maar hebben extra hulp nodig van de Politiehelikopter met LED-zoeklicht. Daar zit hij, achter de struiken! De Bereden politie met paard snelt ernaar toe en vat de boef.

Kruip achter het stuur van de Politiemotor met LED-licht en beleef dagelijks de avonturen mee. Los samen met de stoere politieagent misdaden op om de veiligheid van de lieve burgers te garanderen. 

WELKOM IN HET VROLIJKE PONYPARK!

Weet jij wat hinniken is? Of ken jij het verschil tussen stap, draf en galop? De allerkleinste ruiters leren in het PLAYMOBIL® Ponypark alles wat te maken heeft met deze schattige viervoeters: het reilen en zeilen van een manege, hoe zadel je een pony op, wat eten ze, wat houdt de poetsbeurt in, en nog zoveel meer.

Tijdens de Ponyrijles galopperen Bloem, Hart, Ster en Vlinder in volle vaart vooruit. Houd de teugels stevig vast! Geniet van de buitenlucht en ontdek de wonderlijke natuur. Van eekhoorntjes tot egeltjes, iedereen komt eens piepen om de prachtige pony’s te zien draven in de weide.

De Ponywagen volgt de groep op de voet, want ’s namiddags volgt een welverdiende Picknick. De dag wordt er nog mooier op, want de instructeur heeft een pasgeboren veulentje gespot in de verte. De Dierenarts is er ook al bij! Het diertje wankelt nog wat maar is wel kerngezond! Bliksem, Glinster, Zilver, ... Heb jij al een idee voor een leuke naam?

Ondertussen is de dag bijna om en is het tijd om terug naar het Ponypark te keren. Maar morgen is er alweer een nieuwe dag vol spannende avonturen!