Palladium op zijn vrouwelijkst!

Palladium op zijn vrouwelijkst!

Jeudi 14 janvier 2016 — Voor de komende lente steekt Palladium Boots zijn klassieke modellen in een ultra vrouwelijk en vooral kleurrijk kleedje. Denk aan bloemen, knalkleuren en opvallende prints. 

Geïnspireerd op de 4 primaire kleuren cyaan, magenta, geel en zwart vertaalt Palladium het kleurenpalet naar een opvallende paisley-print voor de CMYK-collectie. Er zijn 2 modellen beschikbaar, de Pampa Hi en Baggy en zowel voor vrouwen als voor kinderen. Perfect om je look af te stemmen met je mini-me! 

 

 

Het vrouwelijke bloemenmotief is weer helemaal terug in de prêt-à-portercollecties voor lente-zomer 2016. Dankzij Palladium zet je nu ook je voeten in de bloemetjes! Een vleugje zachtheid in de brutaliteit van alledag, daar kun je geen nee tegen zeggen...

 

OVER PALLADIUM

L’ORIGINALE DEPUIS 1947 -  opgericht in 1920, produceerde Palladium vliegtuigbanden voor de luchtvaart. Volgens hetzelfde procedé als de banden: door rubber en canvas met elkaar te laten versmelten, ging het bedrijf ertoe over om schoenen te produceren. Zo zijn de materialen van Palladium Boots van hoogwaardige kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. Een ideale combinatie! De onverwoestbare en inmiddels iconische Pampa boot wordt in 1947 geboren en vormt snel een vast onderdeel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen. Palladium Boots wordt geprezen vanwege zijn functionaliteit in combinatie met comfort en duurzaamheid. Hedendaags wordt deze schoen gedragen door urban explorers wereldwijd. Bijna 70 jaar ervaring, hedendaagse fabricage en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je Palladium Boots zonder zorgen dag in en dag uit kan dragen.

www.palladiumboots.com