Op zaterdag 21 juni sluit Hello bank! de pop-up in stijl af

Op zaterdag 21 juni sluit Hello bank! de pop-up in stijl af

En kondigt nieuw project in Brussel aan

Vrijdag 20 juni 2014 — Na drie maanden is het einde van de Hello bank! pop-up op de Meir aangebroken. Op zaterdag 21 juni 2014 sluit Hello bank! deze succesvolle periode af met tal van verrassingen en gratis lekkernijen zoals suikerspinnen en hot-dogs. Daarnaast geeft de mobiele bank ook een Renault Twizy weg en verloot het de planten uit de Green Wall. Door samen 3000 Tomorrowland ballonnen op te laten, wordt het gehele gebeuren in een feestelijk jasje gestoken... 

Gezien het succes van het pop-upverhaal van de mobiele bank in Antwerpen kondigt Hello bank! aan dat Brussel de opvolger zal zijn. De details worden zaterdag vrijgegeven. Michael Anseeuw, head of Hello bank!: "Dit project op de Meir heeft Hello bank! een duidelijk gezicht gegeven aan zijn huidige en toekomstige klanten. We kondigen dan ook met trots aan dat we een dergelijk project plannen in Brussel." 

Gedurende drie maanden kregen de bezoekers een uitgebreid programma voorgeschoteld en dat viel in de smaak. Sara, 21 jaar uit Antwerpen: "'Ik vind dit echt een zeer leuk concept, het is een originele winkel en het nodigt uit om in binnen te wandelen". Zo waren er 8 permanente activeiten, zoals 3D printing en smartphone repair en 13 events in totaal, waaronder het succesvolle Hello Closet, waarbij vier bekende modeblogsters hun blog één dag tot leven lieten komen. Verder stonden zo'n 20 workshops, zoals die van Musketon, en 6 lezingen gepland, met klinkende namen zoals Sihame El Kaouakibi. Daarnaast liepen er ook 3 wedstrijden met in totaal meer dan 3750 deelnemers. Als afsluiter in het drukke schema toverde men van 2 tot 20 juni de pop-up om in een studieruimte, inclusief vers fruit en gezonde snacks! Dit alles lokte in totaal meer dan 15.000 bezoekers naar de pop-up. 

Een blik op de voorbije maanden vind je hier

De Hello bank! pop-up in beeld

Contacteer ons

Valerie Bourgeois - Walkie Talkie

Walkie Talkie