Op originele skireis met het “werken en reizen”-programma van Jobstop

Op originele skireis met het “werken en reizen”-programma van Jobstop

Gloednieuwe bestemming: Canada

Donderdag 18 juni 2015 — We zoeken allemaal wel graag eens de sneeuw op in de winter, maar meestal is de vakantie te kort! We hebben zin om nog wat langer te genieten, zowel op als naast de latten. Goed nieuws want Jobstop breidt vanaf nu zijn “werken en reizen”-programma uit met skibestemmingen Canada en later op het jaar Australië. Je verdient een centje bij, leert de locals kennen en je kan nog genieten van extra tijd op de skipiste!

Ontdek de besneeuwde toppen van de Canadian Rockies

Canada, gloednieuw in het “werken en reizen”-programma van Jobstop, vormt de setting bij uitstek voor een langdurige wintervakantie waarbij je ook nog iets extra kan verdienen. Je kan al aan de slag vanaf een periode van 4 weken, maar de meesten gaan volledig overstag en tekenen voor een volledig seizoen.

In het skigebied is er een grote variëteit aan jobs dus voor elk wat wils. Je kan onder andere helpen als instructeur, liftbediener, in winkels, hotels of restaurants. Gemiddeld verdien je tussen 7 en 12 euro per uur. Daarnaast is er natuurlijk genoeg vrije tijd om de skipistes onveilig te maken en het gebied te verkennen. Het seizoen start eind november en duurt tot einde maart. In het skigebied werk je samen met mensen uit heel de wereld waardoor je aan het einde van je reis met een pak ervaringen en een interessant internationaal netwerk naar huis terugkeert.    

Skiën down under

De vroegboekers kunnen zich al opmaken voor een spetterende reis in Australië. Het zonovergoten land heeft namelijk naast Aboriginals en kangoeroes ook een onbekend kantje: de prachtige skigebieden in het zuidoosten.

Wie in de zomer wat afkoeling zoekt is bij deze originele bestemming in het zuidelijk halfrond aan het juiste adres. Het skiseizoen in Australië loopt namelijk van eind juni tot eind oktober. Je kan er als instructeur het hele seizoen lesgeven of ook voor een kortere periode andere jobs doen in het skigebied. Het loon verschilt per werk maar ligt vaak rond 10 euro per uur.

High res beeld materiaal kan je downloaden via deze link

Voor meer info, extra beeldmateriaal of een interview met een ex-deelnemer, aarzel niet contact op te nemen met: 
Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494 92 21 52

Canada
Canada
Australië
Australië
Canada
Australië - skiverhuur
Australië - instructeurs
Australië
Australië
Canada