‘Ontluik Jezelf’: het gloednieuw reisconcept van Jobstop

‘Ontluik Jezelf’: het gloednieuw reisconcept van Jobstop

Ga op vrijwilligersbelevenis in Ghana en haal meer uit je leven!

Vrijdag 11 december 2015 — Ben je net afgestudeerd? Vind je geen voldoening in het werk dat je doet? Of wil je simpelweg meer uit je leven halen? Jobstop helpt! Met hun nieuw en uniek ‘Ontluik Jezelf’-reisconcept ga je op een onvergetelijke vrijwilligersreis in Ghana. Daarnaast volg je ook drie modules die je aan de hand van tips en tricks op weg helpen naar meer positieve energie en tevredenheid in je leven.

Klaar om je leven voorgoed te veranderen? Dan is dit reisconcept echt iets voor jou! Het programma bestaat uit drie modules met als schakelpunt een vrijwilligersreis in Ghana waar je zal meehelpen in een school, zieken- of weeshuis, een bouwproject of hiv-project. Dit in combinatie met de groep sessies, een individuele coaching sessie en de persoonlijke opdrachten van de modules zorgen ervoor dat je terug grip krijgt op je eigen leven

Marjan Decat, de coach van het ‘Ontluik Jezelf’-reisproject licht toe: “Tijdens de modules hechten we heel veel belang aan zelfreflectie. De deelnemers  kunnen de tips en tricks die ze aanleren direct toepassen op hun leven. Zo leren ze onder andere om beter om te gaan met stressprikkels en negatieve situaties van het dagdagelijkse leven. De reis naar Ghana kon daarom zeker niet ontbreken.” 

Sofie Lauwereys van Jobstop kan dit beamen: “Eenvrijwilligersreis verruimt je horizon en leert je dingen in een ruimer perspectief te zien. Iedereen komt veranderd én met meer levensvreugde terug van zo een life-changing belevenis.”

Reizigers doorlopen de verschillende modules stapsgewijs. Daar waar de eerste je leert omstressprikkels te reduceren en om te gaan met negatieve situaties, leert de tweede module je om bewuste keuzes te maken. Na de reis naar Ghana volgt de derde en laatste module over levenskracht waarin je je passies herontdekt en je de vaardigheid  verkrijgt deze te matchen met je talent, expertise en competentie. 

Het doel van dit unieke reisconcept is om een positieve mindset te creëren bij de deelnemers waardoor ze moeilijkheden kunnen ombuigen naar mogelijkheden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen stress, halen ze meer energie uit het leven en kunnen ze beter omgaan met grote veranderingen. Kortom als je je leven ten volle wil beleven, is dit programma echt iets voor jou!

Praktisch
De eerste reeks modules loopt van 20/02/2015 tot 07/05/2015
Vrijwilligersreis naar Ghana:
2 weken: 27/03/2016 tot 09/03/2016
4 weken: 27/03/2016 tot 23/04/2016

Het tweede traject loopt van 05/07/2015 tot 03/09/2015

Via deze link vind je meer info: http://www.jobstop.be/Vrijwilliger/Sociaal/Ghana-Ontluik-jezelf.html

Klik hier voor beelden in hoge resolutie

Over Jobstop
Jobstop is een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen die draaien rond vrijwilligersprojecten, werk- en reisavonturen en taalcursussen. Via Jobstop kan je aan democratische prijzen reizen en je internationale leefwereld vergroten. De missie van Jobstop is zoveel mogelijk mensen de mooie, spannende en avontuurlijke ervaringen te bieden in de wijde wereld door de combinatie van reizen en vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor iedereen. Met Jobstop verrijk je je leefwereld en draag je je steentje bij op een flexibele en toegankelijke manier. 

Over Marjan Decat
Als handelsingenieur heeft Marjan Decat een carrière opgebouwd in het begeleiden van teams en organisaties doorheen grote transities.  Daar ontdekte ze haar passie om mensen op cruciale overgangsmomenten te ondersteunen.  Als Energy Leadership coach begeleidt ze vandaag vanuit haar praktijk Wings 2 Spread mensen om de richting te vinden in hun leven die bij hen past en de keuzes te maken die hen voldoening geven. Dagelijks leert Marjan hen om de opportuniteiten te spotten die op hun weg komen en de obstakels te overbruggen die hen tegenhouden om hun leven ten volle te leven.

Voor extra informatie, beeldmateriaal of interviews aarzel niet contact op te nemen met: 
Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494 92 21 52