Nieuwe interieurzaak Sacré Sucré opent in Brussel

Nieuwe interieurzaak Sacré Sucré opent in Brussel

Donderdag 11 december 2014 — Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Brussel is een designadres rijker! Op 11 december opent Sacré Sucré de deuren in de Vleurgatsesteenweg. Geen standaard designwinkel, maar wel een interieurbureau en -shop in één.

SHOP EN BUREAU IN ÉÉN

Sacré Sucré, onder leiding van interieurdesigner Margot Ghysels, biedt een totaalconcept. Enerzijds is het een designwinkel waar in sfeervolle settings een sterke selectie niet-alledaagse interieurstukken gepresenteerd staan en verkocht worden. Anderzijds kan je in het ruime pand in Brussel ook terecht voor advies op maat voor grotere interieurprojecten. Margot Ghysels licht toe “Aangezien er een interieurbureau aan de basis ligt gaat Sacré Sucré nog een stapje verder dan standaard meubelwinkels. Hier kan je niet alleen terecht om inspiratie op te doen of een prachtig meubel te kopen maar ook om concreet advies in te winnen”

Voor de shop selecteert ze een mix van hedendaagse designstukken, enkele tijdloze vintage toppers en meer exclusieve merken, waarvoor Sacré Sucré de enige verdeler in België is. Zo gaat ze samen in zee met Blu Dot en Fest. Hier kom je niet enkel voor een paar lampen en zetels, maar voor alles dat de inrichting van je huis volledig maakt, van leuke tegeltjes, prachtig behangpapier, kleurrijke vazen en warme plaids tot kleine kunstwerkjes.

En er is meer, want Sacré Sucré zal ook beschikken over een webshop waar je smaakvol en betaalbare design meubels en toebehoren kan shoppen. De meubels zullen overal binnen Europa leverbaar zijn.
 

HOLY SUGAR

Bij haar zoektocht naar de juiste meubels staan voor de eigenares die zelf interieurdesigner van opleiding is, gezelligheid en vrolijkheid centraal. Vandaar de naam Sacré Sucré, wat zoveel wil zeggen als holy sugar. “Een stijve en kille aankleding is niets voor mij. Het moet vooral sfeervol en warm zijn”, licht Margot Ghysels toe. Een sfeer die ze doortrekt in alle projecten waarvoor ze de volledige inrichting op zich neemt, waaronder het bekende muziekcafé Bonnefooi in centrum Brussel in 2008. Meer recent projecten die haar pad kruisten zijn het net geopende bar/restaurant Epaulé Jété, waar ze de complete look voor haar rekening nam, en Showroom 14 voor MAD Brussels. “Tijdens mijn projecten heb ik vaak lange zoektochten afgelegd naar uniek, sfeervol en betaalbaar meubilair, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding primeert. Daardoor heb ik door de jaren heen een databank aangelegd van interessante merken die design meubels verkopen aan eerlijke prijzen. En die kennis wil ik graag delen!”
 

Praktisch:
Vleurgatsesteenweg 125, 1050 Elsene
Tel: 0496 99 22 18
E-mail: info@sacresucre.be
Site & webshop: www.sacresucre.be

Openingsuren:
Van dinsdag tot vrijdag open van 9u tot 12u (op afspraak) en van 12h30 tot 18h30.
Op zaterdag open van 10u tot 18u30.

Voor meer informatie, surf naar www.sacresucre.be.

Voor meer info of beelden, aarzel niet ons te contacteren:
Marie Lemaitre - marie@talkie.be - 0494 92 21 52

Over Margot Ghysels
Na het behalen van haar diploma aan Sint-Lucas Gent in 2006 zette Margot Ghysels haar eerste stappen als interieurdesigner bij een architectenbureau. Enkele jaren later vroeg een vriendin een café in centrum Brussel in te richten: het bekende Bonnefooi. De bal ging aan het rollen en al snel dienden enkele grote opdrachten zich aan. Zo waren er recent de inrichting van Showroom 14 op het internationale modefestival MADIFESTO van MAD Brussels in 2014 en de complete look van bar Epaulé Jeté. Na dat laatste project opende in december 2014 haar interieurzaak Sacré Sucré de deuren, een totaalconcept met designwinkel en adviesbureau in één. 

Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Sacré Sucré
Margot Ghysels
Margot Ghysels
Tsé & Tsé - Vase Paresseux
Blue Dot - Copper marble table
David Design - fondue amber black
HAUSMERK troffel
Mambo Ivy chair
oyoy cylinder cushion
Prostoria copper
Gantlights
Normann Copenhagen - Amp lamp
HK living - geo dressoir
Warm north - Small tray
Schneid - Eikon - Basics
Normann Copenhagen - Onkel Sofa
Hubsch - ratan chair
oyoy - boho - cushion mint
logo Sacré Sucré