Met PLAYMOBIL® op vakantie?! Zijn we er bijna?

Met PLAYMOBIL® op vakantie?! Zijn we er bijna?

Dinsdag 19 april 2016 — Heb jij net zoals de PLAYMOBIL®-figuren ook de reismicrobe te pakken? Of het nu een cruisevaart naar Egypte is of kamperen in een bungalow in de Ardennen, de 7,5 cm grote avonturiers doen niets liever dan de wereldbol rondreizen op zoek naar spannende belevenissen! Inpakken en wegwezen!

Kumbaya my lord”

Kan je niet wachten tot de grote vakantie om op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou? In hetPLAYMOBIL® Vakantiepark hebben de akela’s namelijk hun tentenkamp al opgezet. Overnachten zoals een echte scout doe je in de Grote Vakantiebungalow. Er zijn maar liefst 6 gloednieuwe sets die het aanbod voor de actieve vakantiegangers compleet maken!

Voor padvinders vanaf 5 jaar.
Verkrijgbaar vanaf april. 

“Welcome aboard!”  

Het is een drijvend vijfsterrenhotel en meert in de meest mondaine havensteden aan over de hele wereld! Wat is het? Maak je klaar om het grootste cruiseschip ooit te aanschouwen, want met zijn 74 cm lang en 21 cm breed vaart de luxueuzePanama deze zomer voor de allereerste keer de PLAYMOBIL®-haven binnen! Maar vergis je niet, deze drijvende gigant doet niet enkel de Noordzee aan, hij gaat zelfs helemaal tot in het verre, tropische Tiki Beach! Neem snel jouw ligstoel in op het dek vooraleer ze allemaal ingenomen zijn!

Voor zonnekloppers en waterratten vanaf 6 jaar.
Verkrijgbaar vanaf augustus. 


Wil je één van deze sets testen of gebruiken voor een publicatie? Aarzel zeker niet ons te contacteren! Vragen? Eén adres: 
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 318 622


Meer weten over PLAYMOBIL®?
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het aanbod aan speelwerelden is doorheen de jaren enorm uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.