Make-Up Designory lanceert vier nieuwe lippenstiftkleuren

Make-Up Designory lanceert vier nieuwe lippenstiftkleuren

Dinsdag 27 mei 2014 — Make-Up Designory breidt deze zomer hun lippenstiftcollectie uit met vier gloednieuwe knallende tinten. Burlesque, Flirt, Idol en Lucky laten elke vrouw stralen. Transformeer je look meteen van speels tot klasse!

Zoals alle Make-Up Designory producten zijn ook de lippenstiften zeer hoog gepigmenteerd. 
Je hebt dus niet veel nodig van deze rijke kleuren om een prachtig effect te bekomen! 

De zwoele donkerrode kleur van Burlesque staat voor pure verleiding! Voeg dat extra vleugje geheimzinnigheid toe aan je look voor je het nachtleven induikt. 

De knalroze Flirt zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt van die zomerse cocktail kan nippen. Bekijk het leven rooskleurig met deze frisse tint. 

Rock-‘n-roll lippenstift Idol is met zijn paarse kleur de perfecte finishing touch van je festivaloutfit. Wie weet strik je wel een backstagepasje en ontmoet je je echte idolen.

Met Lucky op je lippen voeg je net dat tikje glamour toe aan die belangrijke businessmeeting. Je voelt je zelfverzekerd en gaat geen uitdaging uit de weg!

Ontdek welke lippenstift jouw persoonlijkheid het beste accentueert in de Make-Up Designory verkooppunten.


Praktisch: 
De Make-Up Designory lippenstiften kosten €20 en zijn onder andere verkrijgbaar in de MUD Pro Shop in Gent:

Gent - MUD Pro Shop
Vlaanderenstraat 116, 9000 Gent
gent@makeupdesignory.be
T: 09 278 09 78
Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 18u

Over Make-Up Designory
Make-Up Designory is een Amerikaanse make-up school met een eigen productlijn. België telt een MUD Pro Shop en twee Make-Up Designory scholen, gevestigd in Gent en Kortrijk. Make-Up Designory geeft professionele opleidingen aan aspirant visagisten en workshops aan particulieren die hun make-up vaardigheden willen aanscherpen. De Make-Up Designory producten worden verkocht in de MUD Pro Shop en andere verkooppunten in België.

Voor meer informatie, surf naar: http://www.makeupdesignory.behttps://www.facebook.com/MUDstudioBelgium voor de school en www.facebook.com/makeupdesignorybelgium voor het laatste nieuws rond de MUD producten.

Make-Up Designory lipsticks
Make-Up Designory lipsticks
Burlesque
Flirt
Idol
Lucky
Make-Up Designory Lipsticks - BURLESQUE
Make-Up Designory Lipsticks - FLIRT
Make-Up Designory Lipsticks - LUCKY
Make-Up Designory Lipsticks - IDOL

Contacteer ons

Marie Lemaitre

Walkie Talkie