Losgaan op de wintersolden bij TASCHEN!

Losgaan op de wintersolden bij TASCHEN!

Met minimumkortingen van 50% kan je deze soldendagen niet missen

Dinsdag 25 november 2014 — Van donderdag 22 januari tot en met zondag 25 januari organiseert TASCHEN zijn halfjaarlijkse solden! Dat wil zoveel zeggen als alle topboeken die al maanden op je verlanglijstje staan aan een minimumkorting van 50% kopen! Vier volle dagen krijg je om een nieuw pronkstuk te scoren voor in je boekenrek of op je salontafel. 

Boekenworm, filmfanaat, designadept, of modeliefhebber, deze soldendagen kan je niet missen! De TASCHEN-winkel aan de Zavel in Brussel verdient alvast een stop want van 22 tot 25 januari scoor je er toppers aan een korting van minstens 50%. 

Op de website kan je alvast eens snuisteren in hun volledig gamma boeken.

 

Good to know: niet alleen voor de grote kortingen maar ook de winkel zelf is zeker de moeite waard om te bezoeken! De luxueuze boekentempel aan de Zavel werd helemaal vorm gegeven door designer Philippe Starck.

Praktisch:
Adres: Grand Sablon / Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18, 1000 Brussel
Open van donderdag tot en met zaterdag van 10u tot 20u. Op zondag van 12u tot 20u. 

 

Over TASCHEN
De laatste 20 jaar werd TASCHEN de naam voor kunstboeken. TASCHEN heeft er voor gezorgd dat kunst beschikbaar werd voor het grote publiek. Het is de grondigheid, beknoptheid en de lage prijzen die het grote succes van het merk verklaren. Maar ook voor special editions en high-end boeken is TASCHEN de perfecte uitgever.

In december 2008 opende TASCHEN een flagship store in Brussel. De winkel is net als alle Taschenshops ter wereld ingericht door topdesigner Philippe Starck. Met bronzen luxueuze displays als eye catcher, mooie donker houten boekenkasten en hier en daar een prachtige fauteuil. Deze winkel straalt kunst uit van top tot teen, er is zelfs een mezzanine waar steeds wisselende kunstexpo’s plaatsvinden.

TASCHEN wilt het publiek een exclusieve winkelervaring bieden, en tegelijkertijd toegankelijk zijn door betaalbare producten te verkopen. Daarom zitten ze net op het randje van het chicste plein in heel Brussel.

TASCHEN sales

Contacteer ons

Valerie Bourgeois

Walkie Talkie