LaplandREIZEN: Oud en Nieuw bij Noorderlicht

LaplandREIZEN: Oud en Nieuw bij Noorderlicht

Dinsdag 28 oktober 2014 — Wie droomt van eindeloze witte vlaktes tijdens de feestdagen zit bij LaplandREIZEN aan het juiste adres. Lapland is dé uitgelezen plek voor wie oud en nieuw wil vieren in een romantische setting. Laplandreizen ging op zoek naar sfeervolle accommodaties ver van de grote drukte waar je de nieuwjaarssfeer nog op een authentieke manier kan beleven.
www.laplandreizen.be

Vier tweemaal Nieuwjaar in Svanstein!
Net boven de poolcirkel, op de grens tussen Zweden en Finland, ligt het pittoreske Svanstein. De gezellige Svanstein Lodge is in de Nieuwjaarsweek de uitvalsbasis voor een hele waaier typisch Lapse activiteiten waaronder een huskytocht, een bezoek aan de rendierherder, een sneeuwscooterrit. Op oudjaar wacht een unieke viering. Door het tijdsverschil van één uur tussen Zweden en Finland, kan je niet één, maar twee keer aftellen naar het nieuwe jaar. Tweemaal hef je het glas, tweemaal knalt het vuurwerk door de lucht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.
 

Nieuwjaar aan de rand van Europa’s laatste wildernis
Hoog boven de poolcirkel, in de Zweedse provincie Norrland, ligt Tärendö, een dorp dat omringd is door eindeloze bossen waar grote kolonies rendieren hun habitat hebben. Het dorp vormt de uitvalbasis voor een week vol multi-avontuur: langlaufen, een huskysafari, ijsvissen en een rit met een sneewscooter staan op het programma. Naast al de activiteiten is er natuurlijk ook plaats voor rust en ontspanning, zo kan je je elke avond opwarmen in de sauna of  genieten van de outdoor jacuzzi. Hier kan je meer te weten komen over deze reis.