DECATHLON - La tenue de natation parfaite selon TRIBORD et NABAJI

DECATHLON - La tenue de natation parfaite selon TRIBORD et NABAJI

Mardi 26 avril 2016 — Of u nu liever peddelen uur in het water of een boek lezen voeten in het zand ... Een ding is zeker: een bikini of badpak trend mag ontbreken in je favoriete tijdverdrijf tijdens zomermaanden. Altijd op zoek naar het juiste exemplaar? Er is voor elk wat wils in de SS16 collectie STUURBOORD. Dat degenen die zwemmen als vissen voorbereiden om te duiken in de oceaan dankzij de onmisbare zwemmen accessoires NABAJI! Mariniser en pisciniser uw garderobe dankzij Decathlon is nog nooit zo leuk geweest!

Colorblocking van geometrische vormen, van tropische tot tribal, etc. Alles is er in de SS16 collectie  STUURBOORD .

Als je van felle kleuren, samen je bikini door de technische  colour blocking . Voor meer bewegingsvrijheid, ga voor de topsport dame zwembroek. U bent vrij rustig en volgeling van zonnebaden? In dit geval is de blinddoek sectie biedt enige verlichting, dankzij het ​​leven kleur combinaties zoals oranje en gele oker of hemelsblauw en koningsblauw die een aanvulling vormen.

Het materiaal gedrukte zwart-witte geometrische  maken de verrassing! In de collectie van STARBOARD , harde zwarte lijnen in combinatie met een roos vrouwelijke zachtheid, het geven van een fantasievolle resultaat. De top vrouwelijke trui is nu beschikbaar als stijlvolle badpak met V-hals soms bikini top.

Postcard Hawaii! Dromen van verre archipels door deze  trillingen  tropische , palmbomen en exotische bloemen dominant deze collectie.  


Voor degenen die wagen op een surfplank zomer, we hebben zelfs een  surf outfit koele combinatie van mode en functie soepel. De stof schermt de schadelijke UV-stralen en heeft patronen van palmbladeren.

De ontwerpen  tribale  ! De expressieve arrangementen van verschillende kleuren en patronen van deze tribal ontwerpen maken ze onmisbaar.

U bent op zoek naar comfortabele faciliteiten,  elegant en tijdloos  ? In  STARBOARD van het structureren van badmode en corrigeren van het lichaam driehoeken in bikini door het bakken frames - vindt u alles. Bovendien zijn de modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren verse zomer, variërend van heldere turquoise naar rood frank door middel van zalm roze of basic zwart - altijd een winnende combinatie.

Ons bestuur pro:  Mix & Match uw tops en bikini bottoms. Maak indruk met rode balconette begeleid door een zwarte kousen? Of liever tonale met een hoge turquoise trui? Combineer in overvloed, tot tevredenheid! 

180 ° uitzicht en comfort onder water!

Fans van snorkelen en zwemmen hebben begrepen: Innovatieve zwembril  Easybreath  van  STARBOARD  (€ 39,99) zijn een must. Dankzij deze duikbril, kunt u genieten van zowel een panoramisch uitzicht onder water, terwijl het ademen door de neus met de ingebouwde tuba - precies zoals je doet op aarde.

Om de exploratie van de onderwater wereld voort te zetten, de  duikbril  en  flippers  van NABAJI  zijn een extra troef. Wist u dat het zwemmen met vinnen zorgt voor extra intensieve workout het onderlichaam? Je versterken beide bovenbenen die abs en benen.

U bent waaghalzen op het hart en altijd op zoek naar avontuur? Dit  pakket opblaasbare stand-up  (€ 479,99) is voor u! Oefen de SUP op vakantie waar en wanneer u maar wilt. Neem de apparatuur in je rugzak.  Go for it! 

 

DECATHLON volg het spoor via  https://www.facebook.com/decathlonbelgium

Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen of specifieke voorstellen. Of als u wilt testen of lenen sommige producten? DECATHLON Walkie Talkie en helpen u graag!  

Voor persberichten, beeldmateriaal of andere vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op: 
Walkie Talkie - Valerie Bourgeois valerie@talkie.be 0497 318 622
 

DECATHLON, contact opnemen met Sophie Engels op  sophie.engels@decathlon.com  of telefoon 0474 87 21 27.