Joy Anna Thielemans neemt Palladium Explorers op sleeptouw doorheen Antwerpen

Joy Anna Thielemans neemt Palladium Explorers op sleeptouw doorheen Antwerpen

Palladium stuurt fotograaf en journaliste doorheen Europa op unieke roadtrip.

Dinsdag 19 mei 2015 — Put on your Palladium boots and go exploring!

Het Franse schoenenmerk Palladium stuurt twee internationale tastemakers eropuit om in acht verschillende Europese steden verslag te brengen van alles wat urban en hip is. De fotograaf Emmanuel Cole en journaliste Georgia LA worden telkens rondgeleid door plaatselijke culturele helden. In Antwerpen schotelt Joy Anna Thielemans hen het beste van de stad voor. 

Wie kan de explorers beter rondleiden in Antwerpen dan Joy Anna Thielemans? De actrice/socialite én Palladium-lover kent, als we haar Instagram volgen, de stad als haar achterzak en ontdekt de nieuwste places-to-be en minder bekende hotspots vanaf de eerste minuut. Deze week geeft Joy dus al haar geheimen prijs aan de Palladium Explorers en kan ook jij al deze spots online ontdekken!

Vorige week ging de ontdekkingsreis van start in Lyon, niet toevallig de bakermat van Palladium. Hier rolden in 1920 de allereerste pampa boots van de band. Bekijk via deze link het verslag van Lyon.
Naast Antwerpen en Lyon, gaan ze de straten van Bristol, Kopenhagen, Florence, Istanbul, Boedapest en Hamburg gaan verkennen met een lokale trendsetter. De tocht kan je makkelijk online volgen op sociale media en de site van Palladium zelf. Daar wordt verslag uitgebracht via foto’s en artikels, daarnaast worden vier korte documentaires gemaakt zodat ook andere ‘explorers’ hun weg weten te vinden in deze steden.

In het verleden maakte Palladium al verschillende Urban Exploration campagnes wereldwijd: "Detroit Lives" met  Johnny Knoxville, "Tokyo Rising" met Pharrell Williams en "Battersea: Power of London" met Eliza Doolittle. Deze kortfilms brachten mensen van over de hele wereld met elkaar in contact door op zoek te gaan naar onontdekte plekken en tegelijkertijd te tonen hoe functioneel Palladium-boots zijn.

 

OVER THE EXPLORERS

EMMANUEL COLE

Emmanuel Cole is een fotograaf uit London die gefascineerd is door hard licht, symmetrie, urban landscape en lifestyle. Hij woont in het oosten van Londen. De hectiek van de stad heeft hem al die jaren scherp gehouden en ervoor gezorgd dat hij zowel de stedelijke/architectonische elementen van deze stad als de unieke momenten die hij anders zou missen, wilde vastleggen. Zijn Instagram-account "@ecolephoto" is zijn belangrijkste creatieve uitlaatklep, met meer dan 100.000 volgers. Volg zijn avonturen live

GEORGIA LA

Oud-modestudente en stand-upcomedian Georgia werd het eerste vrouwelijke teamlid en presentator van de online muziekzender SB.TV. Op SB.TV kreeg ze de kans om beroemdheden te interviewen als Pharrell Williams, P Diddy, Kelly Rowland en Jessie J. Nadat ze aan de slag ging bij SB.TV, werd Georgia door Adidas ingehuurd voor hun We Are London en olympische campagnes, presenteerde ze muziekprogramma's voor Virgin Media, maakte ze Channel 4-documentaires en moderapportages. Door het maken van een journalistieke documentaire voor 1Xtra en verschillende blogs te schrijven voor de Huffington Post, heeft ze bewezen dat ze veel in haar mars heeft. Tijdschriften zoals I-D en RWD hebben haar uitgeroepen tot aanstormend talent. Volg haar hier live

Voor meer informatie over Palladium of de campagne, surf naar http://www.palladiumboots.nl.

 

OVER PALLADIUM

Het merk Palladium werd in 1920 opgericht als producent van vliegtuigbanden. Toen na de Tweede Wereld Oorlog de vraag naar vliegtuigbanden afnam besloot Palladium zich te gaan richten op de productie van Palladium schoenen. Volgens hetzelfde procedé als bij het fabriceren van de vliegtuigbanden, werd rubber en canvas met elkaar met elkaar versmolten. De onverwoestbare en inmiddels iconische Pampa ziet in 1947 het licht en vormt al snel een vast onderdeel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen

Palladium Boots “The City Explorers”: Trailer