Herleef op yogareis met Explorado!

Herleef op yogareis met Explorado!

Yoga en wandelen in de Franse Alpen

Donderdag 12 juni 2014 — Explorado organiseert voor het eerst in samenwerking met Yoganic Moves een 8-daagse yogagroepsreis in september naar de Franse Alpen. Balansoefeningen in combinatie met een groene omgeving, frisse lucht, activiteiten en nieuwe ontmoetingen zorgen voor een vakantie waarbij je de dagelijkse drukte even vergeet.
 

Yoga is de laatste jaren sterk in opmars en een essentieel onderdeel van een bewuste levensstijl. Het doel van yoga is je geest en lichaam met elkaar verbinden en je innerlijke rust vinden door meditatie, ademhalingsoefeningen, evenwicht en concentratie.

“Dagelijks combineren wij werk met gezin, huishoudelijke taken, een diner met vrienden en willen wij liefst 4 keer per week sporten of een cursus volgen. Het is niet verwonderlijk dat elk jaar meer Belgen te kampen krijgen met depressie of een burn-out. Relativeren en leren luisteren naar je lichaam is dan ook de boodschap” vertelt Heidi De Rouck, brand manager bij Explorado. “Daarom willen we met een yogagroepsreis bijdragen tot een evenwichtig leven met meer energie.”

Tijdens de yogareis van Explorado en Yoganic Moves in de prachtige Franse Alpen ontdek je verschillende yogatechnieken onder begeleiding van een gediplomeerd life coach.

De reis is voor zowel beginners als gevorderden en omvat naast professionele yogalessen ook activiteiten zoals wandelen in de rustgevende natuur, duiken in de ijskoude pools, parapenting, road cycling of ontspannen aan het zwembad. ‘s Avonds genieten van een lekker glaasje op het zonneterras geeft een extra energieboost. Na een week yoga en verwennerij ben je helemaal down to earth en ongetwijfeld enkele vrienden rijker.

Schrijf je in met een vriendin of je partner voor de yogagroepsreis in september en ontdek samen alles over yoga op een leuke manier! Fun en getrainde lachspieren verzekerd! Wees er vroeg bij want er zijn beperkte plaatsen! Omdat je nooit te oud bent om aan yoga te doen, is deze reis uitzonderlijk voor alle leeftijden.

Richtprijs: 1150 euro exclusief vervoer.

Over Explorado:
Explorado is een reisorganisatie gespecialiseerd in avontuurlijke en originele reizen zodat mensen de kans krijgen om op een unieke manier nieuwe plekjes in de wereld te ontdekken.

Explorado maakt deel uit van ‘t ZuiDERHuis en organiseert o.a. trektochten, wandelreizen, ontdekkingsreizen, zeilweekends, etc.Het doelpubliek waar Explorado deze grensverleggende reizen voor organiseert is tot en met 35 jaar. ‘t ZuiDERHuis is een overkoepelende reisorganisatie die bestaat uit een samenwerking van verschillende reisorganisaties met elk hun specialisaties.                       

Praktisch:
‘t ZuiDERHuis
Kortedagsteeg 13-15
9000 gent
T.: 09/233.45.33
gent@zuiderhuis.be

‘t ZuiDERHuis
Melkmarkt 23
2000 Antwerpen
T.:03/285.99.90
antwerpen@zuiderhuis.be       

 

Yoga in de Franse Alpen
Yoga in de Franse Alpen
Yoga in de Franse Alpen
Yoga in de Franse Alpen

Contacteer ons

Valerie Bourgeois

Walkie Talkie