Hello play!: een nieuwe speler in de Belgische elektroscene

Hello play!: een nieuwe speler in de Belgische elektroscene

Donderdag 6 november 2014 — Op 12 november wordt Hello play!, een nieuw platform voor elektronische muziek, officieel gelanceerd. Liefhebbers van het genre vinden er playlists, exclusieve live sessies, events en reportages, allemaal gratis te bekijken op desktop, tablet en smartphone. Het nieuwe platform start met een exclusief en interactief concert dat live gestreamd wordt op www.helloplay.be.

Hello play! maakt zijn entree op de Belgische elektroscene met een origineel digitaal platform waarop een breed aanbod van unieke content te ontdekken valt, gerealiseerd door professionals die nauw betrokken zijn bij het genre. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de knowhow van het bureau Digizik.

Hello play! legt zich vooral toe op elektronische muziek van eigen bodem. De fans kunnen op de site terecht voor muziek van en nieuws en achtergrond over Belgische artiesten, met playlists, exclusieve live-sessies, backstage-reportages, interviews, events, wedstrijden en projecten waar de samenwerking met fans gezocht wordt.

Hello play! onderscheidt zich met een klare redactionele aanpak die gericht is op de promotie van Belgische artiesten en heeft als ambitie hét uitstalraam en unieke toegangspoort te worden voor iedereen die betrokken is bij de Belgische elektromuziek. Hello play! wil zich echter niet alleen tot Belgische elektronische muziek beperken, ook internationaal materiaal zal aan bod komen.

Het platform heeft naast een redactionele invulling, ook een sociale netwerkfunctie. Gebruikers kunnen ook zelf content creëren en importeren of hun account personaliseren door playlists samen te stellen en die bv. via ‘Facebook Connect’ te delen.

‘Fuel Concert’: Hello play! gaat interactief
Voor de officiële lancering op 12 november pakt Hello play! uit met een vier uur durend privé-concert, het ‘Hello play! Fuel Concert’. Line-up: Amon Tobin, Pomrad, Michael Midnight, Surfing Leons en Bafana. Wil je dit exclusieve concert mee beleven? Ga dan naar www.helloplay.be waar het live zal gestreamd worden.

Om wat extra pit in de uitzending te brengen, zal de beschikbaarheid van de online streaming afhangen van het aantal shares en vermeldingen op de sociale media via de hashtag #helloplay. Een metertje zal in real time de sociale media-activiteit rond het ‘Hello play! Fuel Concert’ registreren. Als die te laag is, wordt de streaming tijdelijk onderbroken. Bij voldoende activiteit wordt ze opnieuw hervat.
 

“Dit nieuwe platform, dat volledig gratis en voor iedereen toegankelijk is, zal niet alleen redactionele content aanbieden, maar heeft ook een sociale dimensie die het mogelijk maakt om samen te werken rond content en deze te personaliseren”, verklaart Michael Anseeuw, verantwoordelijk voor Hello bank! “Bovendien wil Hello play! de bestaande initiatieven in de Belgische elektroscene een extra impuls geven. Met dit platform zullen we via muziek de essentie van ons merk delen, een merk dat stoelt op waarden als innovatie, co-creatie, interactiviteit en … lef.”

 

OVER HELLO BANK!

Hello bank! is de eerste 100 %  mobiele bank in België. Dit nieuwe merk van BNP Paribas Fortis biedt een nieuwe manier van bankieren en speelt in op de veranderende behoeften van klanten. De app Hello bank! is toegankelijk via smartphone en tablet. De klant beheert zijn dagelijkse bankverrichtingen dus waar, wanneer en hoe hij dat wil. Met de eenvoudige en intuïtieve app kan je je zelfs op afstand aanmelden als nieuwe klant.

Bij Hello bank! zijn de producten en diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten gratis: de zichtrekening, de bankkaart, de toegang tot geldautomaten in de eurozone en natuurlijk ook het Hello Team. Dit gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar om klanten met raad en daad bij te staan. Via mail, telefoon, Twitter of Facebook geeft het Hello Team antwoord op alle vragen.

Eenvoudig, veilig, slim en menselijk, Hello bank! is de bank van de nieuwe generatie.

Ga voor meer informatie naar www.hellobank.be

Hello bank! – Mobile, just like you                                                                                                  hellobank.be

HelloPlayTeaser Long NL