Hello bank! pop-up - Wat is er te doen in november?

Hello bank! pop-up - Wat is er te doen in november?

Nieuwe creatieve en gratis workshops!

Woensdag 29 oktober 2014 — Oculus Rift beleven, styling door CUT UP collectif of een graffitiworkshop? Sinds 3 oktober biedt de pop-up van Hello bank! in Brussel tal van activiteiten aan zoals concerten, lezingen en creatieve workshops. Ook in november staan naast de permanente activiteiten zoals het uitproberen van de interactieve wall en tafel, enkele toffe workshops op het programma. Nu al benieuwd? Bezoek de pop-up virtueel door op deze link te klikken.

#Art&Fashion

 • Workshop graffiti by Thomas Bijsmans aka HOER
  Woensdag 12/11/2014 - 16u tot 19u

Wegens het grote succes van de graffitiworkshop in oktober besloot Hello bank! een tweede workshop te organiseren op 12 november en dit onder leiding van Thomas Bijsmans aka HOER. Humor is zijn sterkste kant en hij zal deze ook steevast gebruiken om de deelnemers de eerste kneepjes van het vak te leren. Inschrijven kan hier.  

 • Workshop styling by CUT UP collectif
  Woensdag 26/11/2014 - 18u tot 21u

Voor de fashionguru’s onder ons is er op 26 november een stylingworkshop met het Brusselse CUT UP collectif. Het trio ontstond in 2011 en bestaat uit een make-upartieste, een styliste en een modeontwerpster. De combinatie van hun skills en hun liefde voor mode en kleur zorgen voor een unieke blend van Afrikaanse stoffen met de echte Brusselse streetstyle. Deelnemers van de workshop worden ter plekke gerestyled en opgemaakt om dan naar huis te gaan met een leuke foto getrokken voor de photobooth.  Boek snel je plaats door op deze link te klikken.


#Games&Technology

 • Workshop introduction to creative coding by Pieter Steyaert
  Donderdag 13/11/2014 - 16u30 tot 19u00

Wie ’s avonds voorbij de pop-up passeert kan niet naast de visuals van Pieter Steyaert kijken. Na zijn grafische studies op Sint-Lucas en Design computing in Sydney gaat hij verder in Computerwetenschappen. Tijdens zijn workshop ‘Creatief coderen’ op 13 november laat hij zien hoe je kunst mengt met technologie en coderen. Het wordt een interactieve workshop met show & tell maar ook een portie praktijk. Boek hier je plaats.

 • Workshop Illustrator by Musketon
  Donderdag 20/11/2014 - 17u00 tot 19u00

Musketon is een van de most wanted illustrators van ons land. Hij werd bekend door zijn T-shirts en truien met typerende prints (remember de berenkop?). In de Hello bank! pop-up kan je op 20 november een workshop van hem meepikken in Adobe Illustrator. Inschrijven kan via deze link.

 • Try-out: Oculus Rift
  Donderdag 27/11/2014 - 14u00 tot 18u00

Op 27 november kan je de Oculus Rift testen, een virtualrealitybril. Eens je deze bril opzet stap je in een volledig nieuwe wereld. Hoe werkt het? Het volgt de beweging van je hoofd, op die manier bestuur je ook het spel. Een revolutionair toestel in de virtualrealitywereld dat je nu exclusief in onze pop-up kan komen testen!  Schrijf je nu in.


#Music&Movies

 • Workshop Music Creation by Ciska Thomas
  Vrijdag 28/11/2014 - 16u00 tot 19u00

Tijdens de music and movies fridays kan je in november in de Hello bank! pop-up terecht voor een workshop Music Creation onder leiding van Ciska Thomas. Ze studeerde aan het Conservatorium van Maastricht en schrijft zowel teksten als muziek die je in een oogwenk naar andere oorden vervoeren. Deze getalenteerde dame is in heel veel genres thuis en heeft meerdere projecten zoals Bright Entity en BRUNA. Interesse? Schrijf je in via deze link.


#HelloPopUp
Woensdag: #Art&Fashion

•    05/11 Workshop Illustration (FR)

•    12/11 Workshop Graffiti (NL)

•    26/11 Workshop Styling (FR)

Donderdag: #Games&Technology

•    13/11 Introduction to creative coding (NL)

•    20/11 Workshop Adobe Illustrator (NL)

•    27/11 Virtual Reality - Oculus Rift (NL-FR)

Vrijdag: #Music&Movies

•    31/11 Music creation – Ciska Thomas (FR)


Een uitgebreide agenda van alle activiteiten in deze pop-up vind je hier.

Praktische info:

Hello bank! pop-up, Wolvengracht 14, 1000 Brussel.
www.hellospace.be


OVER HELLO BANK!
Hello bank! is de eerste 100 %  mobiele bank in België. Dit nieuwe merk van BNP Paribas Fortis biedt een nieuwe manier van bankieren en speelt in op de veranderende behoeften van klanten. De app Hello bank! is toegankelijk via smartphone en tablet. De klant beheert zijn dagelijkse bankverrichtingen dus waar, wanneer en hoe hij dat wil. Met de eenvoudige en intuïtieve app kan je je zelfs op afstand aanmelden als nieuwe klant.

Bij Hello bank! zijn de producten en diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten gratis: de zichtrekening, de bankkaart, de toegang tot geldautomaten in de eurozone en natuurlijk ook het Hello Team. Dit gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar om klanten met raad en daad bij te staan. Via mail, telefoon, Twitter of Facebook geeft het Hello Team antwoord op alle vragen.

Eenvoudig, veilig, slim en menselijk, Hello bank! is de bank van de nieuwe generatie.

Ga voor meer informatie naar www.hellobank.be.

Hello bank! pop-up
Hello bank! pop-up
cut Up Collectif
Pieter Steyaert - creative coding
Ciska Thomas - Music Creation
Hello bank! pop-up
Thomas Bijsmans aka HOER
Musketon
Hello bank! pop-up
Hello bank! pop-up
Ciska Thomas