Hello bank! opent pop-up in hartje Brussel

Hello bank! opent pop-up in hartje Brussel

Donderdag 2 oktober 2014 — Op 3 oktober opent Hello bank! de deuren van zijn tweede pop-up. Na het succes van de eerste pop-up dit voorjaar op de Antwerpse Meir is deze keer de Wolvengracht in Brussel aan de beurt. Voor deze tweede editie, bouwt de digitale bank verder op de learnings van de eerste pop-up en steken ze deze in een nieuw jasje.

Tot 20 december kunnen bezoekers er in een pand geëquipeerd met de laatste hightech devices en tools onder andere terecht voor technologie en gaming workshops, talks, try-outs, demo’s, art & fashion nights, music & movie events en webshops die even offline gaan speciaal voor deze pop-up. Daarnaast vind je er in de foodcorner ook altijd healthy food en drinks.

Net als de eerste Hello bank! pop-up is ook deze editie weer een co-creatie project met de lokale jonge creatievelingen. Zij krijgen hiermee de kans hun creaties, ideeën en zichzelf aan een breder publiek voor te stellen. De place-to-be de komende maanden voor wie de vinger aan de pols wil houden van urban mobile lifestyle en tot de verbeelding sprekende devices en technologieën als de Oculus Rift, 3D printers en scanners, holograms, face morphing technologie, interactive walls, en nieuwe game consoles wil uittesten of aan het werk wil zien. 

Phygital

“Bezoekers aan de pop-up worden meegenomen in het Hello-universum waar ze op een ongedwongen manier ondergedompeld worden in de mood van deze jonge digitale bank”, aldus Michael Anseeuw, Head of Hello bank!.

Jongeren delen hun leven niet langer on- en offline in. Beide werelden lopen naadloos over in elkaar, aangestuurd door verschillende mobile devices en wearables. Een digitale bank die even fysiek op popt om nadien terug te plooien in een app.

Hello bank! is niet enkel één van de vele apps op een smartphone of tablet maar ook de buddy van jongeren die op zoek zijn naar hun urban mobile lifestyle.

Van holograms tot face morphing

Op de agenda van de pop-up in Brussel staan de komende maanden zowel permanente als ad-hoc activiteiten. De interactieve wall en tafel zijn ongetwijfeld de eyecatchers van deze pop-up. Aan de wall bepalen bezoekers hun lifestyle type op basis van gekozen beelden. Aan de tafel maken ze kennis met het aanbod van de pop-up, bekijken ze video’s, maar kunnen ze er eveneens gamen.  Wie zich in een beeldje wil laten vereeuwigen, kan in de 3D-corner terecht waar ook persoonlijke 3D ontwerpen uitgeprint kunnen worden. In de Holocube kunnen de bezoekers hun hologram bewonderen. Face Morphing maakt het dan weer mogelijk om een preview van jezelf over 20 jaar te zien. En wie een T-shirt of tas met een killer print wil ontwerpen, kan hiervoor ook de komende maanden terecht in de pop-up.

Lounge foodcorner

In de loungeruimte en foodcorner van de pop-up kan je over de middag altijd terecht voor health food en drinks. Bezoekers, voorbijgangers en studenten vinden er een aangename plaats om in alle rust te werken of te ontspannen. 

#HelloPopUp

Woensdag: #Art&Fashion

•    08/10 Workshop Graffiti (FR)

•    15/10 Workshop Skin Care (FR)

•    22/10 Workshop Jewelry (FR)

•    29/10 Workshop Styling & Customizing (NL)

Donderdag: #Games&Technology

•    16/10 Workshop Adobe Photoshop (FR)

•    23/10 Talk Internet in alle veiligheid: surfen, kopen en bankverrichtingen uitvoeren (NL)

•    30/10 Virtual Reality - Oculus Rift (NL-FR)

Vrijdag: #Music&Movies

•    10/10 Workshop Music Creation - Sampling (FR)

•    17/10 Movie night - Young talents (NL)

•    31/10 Concert - Hip-hop by Stikstof (NL) & Crapulax (FR)

Special Events

•    10 tot 12/10 Startup weekend

•    24 en 25/10 Offline day – Butik

Een uitgebreide agenda van alle activiteiten in deze pop-up vind je hier.

Praktische info:

Hello bank! pop-up, Wolvengracht 14, 1000 Brussel.

www.hellospace.be

OVER HELLO BANK!

Hello bank! is de eerste 100 %  mobiele bank in België. Dit nieuwe merk van BNP Paribas Fortis biedt een nieuwe manier van bankieren en speelt in op de veranderende behoeften van klanten. De app Hello bank! is toegankelijk via smartphone en tablet. De klant beheert zijn dagelijkse bankverrichtingen dus waar, wanneer en hoe hij dat wil. Met de eenvoudige en intuïtieve app kan je je zelfs op afstand aanmelden als nieuwe klant.

Bij Hello bank! zijn de producten en diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse bancaire activiteiten gratis: de zichtrekening, de bankkaart, de toegang tot geldautomaten in de eurozone en natuurlijk ook het Hello Team. Dit gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar om klanten met raad en daad bij te staan. Via mail, telefoon, Twitter of Facebook geeft het Hello Team antwoord op alle vragen.

Eenvoudig, veilig, slim en menselijk, Hello bank! is de bank van de nieuwe generatie.

Ga voor meer informatie naar www.hellobank.be.

Hello bank! pop-up Brussel