GreenPan™ Cambridge Rocks: stevig, mooi én milieubewust

GreenPan™ Cambridge Rocks: stevig, mooi én milieubewust

Vrijdag 29 januari 2016 — Het Belgische merk GreenPan™ pakt uit met een update van zijn eigen Cambridge-collectie: de Cambridge Rocks. Met een extra stevige antikleeflaag en hedendaags design blinkt deze reeks niet alleen uit in performance maar ook in stijl. 

Zowel de binnen- als de buitenkant van de Cambridge Rocks-pannen genieten van een extra stevige antikleeflaag. Hierdoor zijn ze duurzaam en ook handig te reinigen na het maken van je favoriete gerecht. Maar dat is niet alles! GreenPan™ schudt nog enkele handige features uit haar mouw die zorgen voor  een ultiem gebruiksgemak. Zo belooft de magneto inductiebodem een snelle en optimale warmteverdeling terwijl de stay-cool handgrepen een veilige grip garanderen bij het maken van je signature dish. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle vuren alsook inductievuren en ook ovenbestendig tot 180°C. Bestaat in braadpan (20, 24 en 28 cm) en wok (28 cm).

Cream en Taupe
Omdat eten begint met de ogen kan een hedendaags design niet ontbreken. De Cambridge Rocks-collectie is beschikbaar in de kleuren Cream en Taupe, prachtig op het aanrecht! 

Gezond, handig & duurzaam
Sinds 2007 verovert GreenPan™ de harten van menig kookliefhebbers met een ruim gamma aan kookgerei met een gezonde, keramische antikleeflaag, vrij van PTFE, PFOA en andere schadelijke stoffen. Hierdoor komen er geen giftige dampen vrij bij het bakken, ook niet wanneer de pan oververhit. De gebruikte coating bij GreenPan™ is een gepatenteerde samenstelling genaamd Thermolon™. Nu nog steviger bij de Cambridge Rocks-collectie.

Kortom, de Cambridge Rocks-pannen zijn handig én duurzaam. Echte toppers voor wie gezond en milieubewust wil koken.

Richtprijzen:
Braadpan Ø 20 cm - € 25,99
Braadpan Ø 24 cm - € 32,99
Braadpan Ø 28 cm - € 39,99
Wok Ø 28 cm - € 42,99
Verkrijgbaar bij Carrefour vanaf 8 februari zolang de voorraad strekt

Klik hier voor beelden in hoge resolutie.

Over GreenPan™
Gezond is de standaard, geen optie! GreenPan™ is een pionier in het ontwikkelen van kookgerei met Thermolon™, de eerste PTFE- en PFOA-vrije antikleeftechnologie. Sinds 2007 tekenen de producten een ware revolutie uit in de traditionele potten- en pannenmarkt. Elk product wordt ontwikkeld in functie van gezondheid, gebruiksgemak en milieu. Met tevreden gebruikers in meer dan 80 landen en met 6 kantoren wereldwijd is GreenPan™ marktleider in PTFE- en PFOA-vrij kookgerei.
Wil je meer weten? Surf naar www.greenpan.com