Gabriel Rios - Mini-Gigs & Release Event

Gabriel Rios - Mini-Gigs & Release Event

2014 is het jaar van de grote terugkeer van Gabriel Rios!

Vrijdag 5 september 2014 — Op maandag 15 september brengt Gabriel Rios zijn langverwachte album ‘This Marauder’s Midnight’ uit. Sinds het alom bekende en diepe ‘Gold’ bracht hij elke derde maandag van de maand een nieuwe single uit. Al deze singles werden, samen met de aankomende single ‘Swing Low’, gebundeld in een heus meesterwerk.

Natuurlijk kunnen we deze release niet zomaar voorbij laten gaan. Op donderdag 25 september organiseren we een exclusieve showcase in Rooftop Bar & Restaurant Gaston te Gent. Slechts een honderdtal gelukkigen zullen deze live voorstelling van het album kunnen bijwonen. Tickets zullen niet te koop aangeboden worden, maar zullen via verschillende wedstrijden verspreid worden onder Gabriel Rios’ grootste fans.

In aanloop naar deze unieke ervaring zal Gabriel Rios tot wel drie maal toe optreden in enkele gezellige koffiehuizen. Het beloven drie intieme en gezellige optredens te worden. Het nieuwe album, ‘This Marauder’s Midnight’, zal tevens ook te koop worden aangeboden in de deelnemende koffiehuizen.

Hieronder vind je een overzicht van alle locaties. Hopelijk tot dan!

Sep 10

15u

Set - Mademoiselle Moustache

Antwerpen

Website

Sep 13

10u

Set - OR Espresso Bar

Brussel

Website

Sep 13

15u

Set - Wasbar

Gent

Website

Sep 25

19u

Showcase - Gaston (invite only)

Gent

Website

Over Gabriel Rios

Gabriel Rios begon aan zijn ongelooflijk parcours in 1998 dankzij Humo’s Rock Rally, maar vooral ook dankzij de ontmoeting met Jo Bogaert (Technotronic), met wie hij in 2004 ‘Ghostboy’ verwezenlijkte. De single “Broad Daylight” uit dat album kende een immens succes tot ver buiten onze landsgrenzen. Als getalenteerd performer, chic en sexy, weet hij zijn publiek ook on stage te verleiden, met een  unieke mix van swing, rock en funk. De zanger haalt verschillende Belgische en internationale prijzen binnen. In 2007 komt zijn tweede langspeler ‘Angelhead’ op de markt, die wekenlang de top van de charts weet in te palmen.

Uigegroeid tot ware popster zet Gabriel zijn koers verder, soms solo en soms in samenwerking met artiesten als Jef Neve en Kobe Proesmans, maar altijd als een meer intimistische en meer muzikale artiest. 

De voorbije drie jaar heeft Gabriel Rios zich gevestigd in New York om zich volledig te kunnen focussen op zijn nieuw meesterwerk – en wat voor één! – dat in oktober van dit jaar wordt uitgebracht.

Gold - This Marauder's Midnight - I

Madstone - This Marauder's Midnight - II

Apprentice - This Marauder's Midnight - III

Police Sounds - This Marauder's Midnight - IV

City Song - This Marauder's Midnight - V

Burning Son - This Marauder's Midnight - VI

Song No. 7 - This Marauder's Midnight - VII

Work Song - This Marauder's Midnight - VIII

Young Gods - This Marauder's Midnight - IX

Skip the Intro - This Marauder's Midnight - X

All Is Fair - This Marauder's Midnight - XI