Foto’s nemen, hoe ging dat vroeger ook alweer?

Foto’s nemen, hoe ging dat vroeger ook alweer?

Terug in de tijd met de Telenet CamerApp!

Donderdag 28 april 2016 — In het kader van de Vollenbak Vooruit-campagne lanceert Telenet de CamerApp. Daarmee neem je foto’s zoals vroeger. 

De app werkt net zoals de wegwerpcamera van weleer. Je moet je foto’s kadreren met een kleine, onnauwkeurige zoeker. Voordat je een foto neemt moet je de ontspanner klaarzetten. En je schiet best niet zomaar in het wilde weg plaatjes van je kat of je kop koffie, want net zoals op het ouderwetse rolletje heb je maar 15 foto’s. Een vinger voor de lens gehouden? Pech! Achteraf bijsnijden of een filtertje overplaatsen? Vergeet het maar.
 

5.000 downloads
Benieuwd of jij het geduld nog kan opbrengen? In totaal voorziet Telenet 5.000 downloads, verspreid over de App Store en Google Play. Het is dus een kwestie van er snel bij te zijn. Eens je de app hebt gedownload krijg je 14 dagen om alle foto’s te nemen. Nadien stuur je ze simpelweg door naar de donkere kamer van Telenet. Eens ze ontwikkeld zijn worden ze door de postbode bij je thuis in de bus gedropt, helemaal gratis.  

#CamerApp #VollenbakVooruit #Telenet

 

Wil je meer weten over de app? Aarzel niet om contact op te nemen:

Walkie Talkie – Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

Telenet - Isabelle Geeraerts
isabelle.geeraerts@staff.telenet.be
+32 15 33 55 44

Meer weten over de Vollenbak Vooruit-campagne van Telenet?
Telecomoperator Telenet pionierde in Vlaanderen met onder andere supersnel internet en digitale televisie. Maar hoe ging het leven er vroeger aan toe zonder al die technologie?  Hoe maakten we spreekbeurten zonder internet? Waarom was een lief ‘buiten de zone’ zo’n ramp? En waren zondagavondfilms gezelliger zonder smartphones en live tweets? Daarom gaat Telenet met plezante weetjes en old-school acties terug naar de tijd toen deze zaken nog niet uitgevonden waren, het tijdperk van analoog en offline. Even achteruit dus, om daarna weer Vollenbak Vooruit te gaan met supersnel internet en digitale televisie van Telenet.