Fitness je fit met Shape+ van DOMYOS bij DECATHLON

Fitness je fit met Shape+ van DOMYOS bij DECATHLON

Functioneel, fashion & afslankend!

Dinsdag 3 november 2015 — Als er binnen het fitnessgamma bij DECATHLON één collectie is dat fashion en function naadloos combineert, is het ‘Shape+’ van huismerk DOMYOS wel! Deze ‘platte buik’-collectie zorgt er namelijk voor dat elke vrouw zich tijdens het sporten beter in haar vel voelt. Niet alleen zien de outfits met hun felle kleuren en dito gevlamde print er super uit, ze accentueren ook nog eens de mooie vormen van je lichaam.   

Weg met de spannende, verhullende sportoutfits! Geraak in vorm met de ‘Shape+’-collectie van DOMYOS.

De brede tailleband van de sportbroek (vanaf 19,95 euro), in kuitlengte, 7/8, legging of regular, maakt de buik platter en strakker. Nog meer afgevlakte, strakke lijnen creëer je met het figuurvormende topje uit polyamide en elastaan (19,95 euro). De boezem wordt extra verstevigd en onderaan zorgt een silicone strip ervoor dat het topje niet omhoog kruipt tijdens specifieke fitnessoefeningen. Combineer met een soepele shirt (12,95 euro) boven de top. De vloeiende snit volgt heel mooi de bewegingen van het lichaam. Verberg niets, maar beklemtoon net de mooie vormen van je lichaam.

Waar maakt de perfecte fitness-schoen het verschil? Bij de opeenvolging van verschillende oefeningen, moet je ongeremd en comfortabel bewegen! Tijdens het fitnessen steun je vooral op je tippen, waardoor je extra afzetkracht vooraan je voet kan gebruiken. 

De 360+ fitness-schoen van DOMYOS (44,95 euro) heeft een rotatiepunt vooraan de voet, rubberen antislip inzetsels en extra flexibele buigingslijnen. Veiligheid en comfort verzekerd!
Verkrijgbaar in kleurcombinatie zwart en roze of grijs en wit. 

Loop op wolkjes met de DOMYOS 360 Breathe (29,95 euro) met mesh. Deze ademende schoen is zo vederlicht dat je bijna vergeet dat je hem draagt. Kleuren: grijs/roze, zalm/paars, print zwart/roze.  

Voor beelden in hoge resolutie, klik hier. 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium