Festival-proof met Palladium

Dinsdag 17 maart 2015 — De zomer komt eraan en dat betekent zon, zee, strand maar natuurlijk ook terrasjes, bbq’s en de langverwachte festivals. Of je nu naar Werchter, Pukkelpop of Graspop gaat, de fashionista’s onder ons willen er zowel op als naast de weide picobello uitzien. Dé absolute must-have voor deze zomer is dan ook de Palladium-boot! 

Niets zo vervelend als pijnlijke voeten na een dag op de festivalweide. Kies daarom niet voor teenslippers of sandalen maar ga voor een stevige boot. Met zijn dikke, rubberen zool en neus biedt Palladium een antwoord. Je staat niet alleen stevig in je schoenen, je kan ook uren rechtstaan, dansen en op het einde van de avond hoef je niet richting je tent te kruipen.

Waterproof

In België ben je maar beter voorbereid op alle weersomstandigheden. Zonnige dagen wisselen hevige regenenbuien af. Stortbui tijdens je favoriete optreden? Door het waterproof materiaal van Palladium trotseer je elke bui en kan je met droge voeten verder genieten.

Kleur! 
Palladium is er verder voor elk modetype: hou je van neutrale kleuren? Ga dan voor een kaki, zwart of beige exemplaar dat je eindeloos kan combineren. Ben je liever wat excentrieker? Val dan op met een felgekleurd exemplaar of kies voor een boot uit de macaron-collectie. Voor de échte fashionista’s onder ons is er de high-heeled collectie. Zo kan je zelf op de festivalweide comfortabele, hoge hakken dragen. Kortom: voor elk wat wils. What’s not to like? 

Download hier de packshots.