Dolle sneeuwpret voor de kids met DECATHLON

Dolle sneeuwpret voor de kids met DECATHLON

Dinsdag 29 september 2015 — Sneeuwbalgevechten, rondtrekken per slee of een skipiste afdalen: DECATHLON garandeert niet alleen een super warme winter maar vooral heel veel sneeuwpret. In het uitgebreide wintersportgamma van DECATHLON vind je kwalitatieve kledij en accessoires, zodat zelfs de jongste sneeuwavonturiers het warm hebben en zich comfortabel voelen. Een heerlijke donsjas, of een schattige onesie, alles wat je nodig hebt voor een dolle winter! 

Alles begint met aangepaste kledij:

  1. thermisch ondergoed
  2. isolerende t-shirts met lange mouwen of fleecetruien
  3. skibroeken en –jassen

Het gekende drielagensysteem, en wel in bovenstaande volgorde, is net als bij volwassenen de norm voor een kindvriendelijke skibeleving.

Begin bij het begin! Het omkeerbare thermische ondergoed van Wed’ze garandeert een optimale isolatie.

Om de bescherming tegen vocht te waarborgen kies je best voor een skibroek of salopette van topkwaliteit. DECATHLON biedt verschillende opties aan, zoals de ‘2 in 1’-Maxcarve van Wed’Ze. Uitgerust met extra onderjas belooft deze blauwe skivest met fluogele details zowel waterdicht, ademend als super isolerend te zijn. Met het innovatieve ritssysteem maak je hem in no time aan de bijpassende fluogele broek vast (69,95 euro). Beschikbaar vanaf 8 jaar.

Wie op zoek is naar een broek die je snel en eenvoudig aanpast aan de lengte van de benen, vindt in de Wed’ze Evoslide pull n fit de perfect match! Deze handige skibroek is verkrijgbaar in rood-oranje, roze, zwart, donker- en lichtblauw. Ook beschikbaar in verschillende maten, van 4 tot 14 jaar. 

Voor de allerkleinsten stelt DECATHLON de schattige skipakken van Wed’Ze voor. Door de compactheid van de onesies geniet je kleine spruit op een fijne én warme manier van zijn eerste kennismaking met de sneeuw.

De Wed’ze Midstyle is er op zijn beurt voor sneeuwavonturiers die leren skiën. De warme en technische jas en de comfortabele broek maak je aan elkaar vast om je baby te beschermen tegen de koude en de sneeuw. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: turquoise-bordeaux, oranje-bordeaux en geel-blauw met print.  Vanaf 18 maanden tot 5 jaar. 

De Wed’ze Evoslide voor baby’s bestaat uit een warme en waterdichte laag die je naargelang de weersomstandigheden combineert met het buitenste skipak. Verkrijgbaar in een geel-blauwe of oranje-bordeaux uitvoering. Van 12 maanden tot 3 jaar. 

Naast warme en makkelijke kledij behoren mutsen tot de absolute must-haves van je ski-outfit. Het hoofd is namelijk een stuk gevoeliger voor de koude dan andere lichaamsdelen. Twintig tot dertig procent van de temperatuuruitwisseling met de buitenlucht verloopt via het hoofd. Enkele oplossingen voor kleine durfals:

  • Wed’Ze oorbeschermers - vanaf 8 jaar - 9,95 euro
  • Wed’Ze gele muts - vanaf 4 jaar - 7,95 euro
  • Wed’Ze skimuts met fleece - van 8 tot 14 jaar - 9,95
  • Wed’Ze Peruaanse skimuts met monstertjes - 14,95 euro 
  • Wed'Ze Peruaanse skimuts  - 14,95 euro 

 

Beelmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via: https://drive.google.com/open?

Beelmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via deze link: https://drive.google.com/open?id=0B9IPI4yQwr4gaXlQMjhzSGRDREU

Volg DECATHLON op de voet via facebook.

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben. Of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!  

Voor persinformatie, beeldmateriaal of andere vragen of voorstellen, neem gerust contact op met ons: 
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622
Bij DECATHLON neem je contact op met Sophie Engels via sophie.engels@decathlon.com of 0474 87 21 27.