DECATHLON stelt nieuwste runningcollectie voor mannen voor!

DECATHLON stelt nieuwste runningcollectie voor mannen voor!

Koud of niet, blijf gerust verder joggen!

Dinsdag 3 november 2015 — Loop je fit richting de zomer toe! Geen tijd voor een winterslaap dit jaar want 100% running brand KALENJI bij DECATHLON voorziet tal van warme outfits om je traject aangenaam te houden tijdens de koudere maanden. Vergeet zeker de praktische en vooral veilige accessoires niet voor een optimale run!

De soepele loopshirts ELIOFEEL (19,95 euro) bieden een extra laag tegen de koude. De felblauwe KIPRUN is extra uitgerust met de revolutionaire Equarea Protect-technologie om schuring tegen te gaan. In combinatie met fluogele accenten valt hij extra op. De KIPRUN vest met rits combineert 2 ventilatietechnieken, aangepast aan elke temperatuur (59,95 euro).
Zorg voor een extra comfortabele broek zoals de ELIOPLAY (19,95 euro), met binnenzak voor je smartphone. Of ga voor de KANERGY legging (39,95 euro) met extra ondersteuning en compressie om microletsels te vermijden. Derunning broek KIPRUN (49,95 euro) combineert 2 technologieën: de revolutionaire Stratermic ter bescherming tegen koud weer en Equarea die schuring voorkomt. Houd je telefoon in de zijzak en je merkt niet eens dat je hem bijhebt!

Voor mannen beschikt de ELIORAIN vest (29,95 euro) over een kap tegen felle wind en motregen. Verkrijgbaar in grijze, zwart-witte of donkerblauwe print. Bovendien zijn de handige zakjes voorzien van reflectoren voor extra zichtbaarheid in het donker.

Even prioritair en handig tijdens het lopen zijn de accessoires van KALENJI. Onmisbaar is de running kit (19,95 euro) met muts, handschoenen en een multifunctionele buff. Safety first! Denk aan voldoende zichtbaarheid met de Run light (39,95 euro) met oplaadbare batterij en een autonomie van 2 tot 5 uur. Zo zie je elk obstakel dat op je pad komt tot 20m voor je. Zo concentreer je je 100% op je looptechniek. Nog een leuke loopgadget is de hydratatierugzak voor lopers die graag spullen meenemen tijdens hun tocht én gemakkelijk willen drinken! Extra zichtbaarheid creëer je met deze veiligheidsjas (24,95 euro), fluorescerende én winddichte handschoenen (15,95 euro), de reflecterendehoofdband (13,95 euro) en met de smartphone armband (7,95 euro) uitgerust met transparant venstertje om je scherm te lezen.

Voor beelden in hoge resolutie klik hier. 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium