DECATHLON - Running merk Kalenji bereidt zich voor op de zomer! Doe je mee?

DECATHLON - Running merk Kalenji bereidt zich voor op de zomer! Doe je mee?

Dinsdag 26 januari 2016 — Geloof het of niet maar het einde van de winter is in zicht! Althans bijDECATHLONs huismerk Kalenji. Want die presenteert alvast enkele top producten voor lente-zomer 2016 die je helpen om je looptrainingen te hernemen en te ontwaken uit je winterslaap. Start morgen alvast met je inloopsessie want je lichaam verdient opnieuw de nodige inspanning.
Kalenji ontwerpt innovatieve loopkledij voor gepassioneerde joggers die plezier en prestatie durven combineren:

  • KIPRUN voor de prestatiegerichte hardloper
  • ELIO voor de plezierloper die 2 tot 4 x per week zijn beste beentje voorzet

De blikvangers in de Kalenji KIPRUN 2016-collectie kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen die zowel ademend als 100% irritatiewerend zijn. 

Bij het zwarte loop-t-shirt Pulse (€ 24,99) vallen de knoppen vooraan onmiddellijk op. Sluit je hartslagmeter hierop aan om ongehinderd verder te lopen. Liever een lossere t-shirt? De kleurrijke modellen met mesh-stof achteraan en aan de zijkanten garanderen een perfecte ventilatie. De loper die uitmuntende prestaties wil neerzetten vindt in de ¾ legging (19,99 euro) zijn perfecte looppartner, want hij voelt als een tweede huid aan. De shortversie (19,99 euro) leent zich dan weer perfect voor warmere dagen. 

Over naar de KIPRUN hardware! 

Tested & approved door het DECATHLON Sportslab introduceert Kalenji trots de innovatie voor 2016: het K-Only concept. K staat voor Kalenji, ONLY voor een oplossing op maat voor alle types voetafrol. Hoe vertaalt zich dat in een collectie? De nieuwe loopmodellen houden rekening met de verschillende behoeftes én omgeving van de loper. Tailor-made als je wil. De KIPRUN SD garandeert ultieme bewegingsvrijheid en dynamiek, de LD-editie belooft dan weer extra demping en stabiliteit. De ultieme lichte schoen komt in de vorm van de KIPRACE. Daarnaast zijn er nog een KIPRUN Trail XT6  en KIPRACE Trail voor zij die meer grip zoeken.

KIPRUN SD: licht, dynamisch, optimale schokdemping. De naadloze voorvoet zorgt voor extra comfort. Van 10 km tot marathons.

KIPRUN LD: Stabiliteit voor op verharde wegen. Optimale schokdemping voor lange runs. Van 10 km tot marathons.

KIPRACE: Licht en dynamisch model voor korte en intervaltrainingen en wedstrijden.

De Kalenji ELIO-collectie voor 2016 onderscheidt zich zowel in performance als in stijl! 

Perfect voor een run in zwoele temperaturen: de ultrazachte loop-t-shirts of tanks (vanaf 9,99 euro) met mesh aan de zij- en achterkant. Combineer met de licht en ademende short Elioplay (€ 14,99) met ingewerkte slip voor betere zweetafvoer.

De Eliorun schoenen (€ 59,99) beloven tegelijkertijd dynamiek en lichtheid, perfect voor korte afstanden, en waarborgen een natuurlijke beweging van je voeten bij elke pas


Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben, of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!