DECATHLON - Running merk Kalenji bereidt zich voor op de zomer! Doe je mee?

DECATHLON - Running merk Kalenji bereidt zich voor op de zomer! Doe je mee?

Dinsdag 26 januari 2016 — Geloof het of niet maar het einde van de winter is in zicht! Althans bijDECATHLONs huismerk Kalenji. Want die presenteert alvast enkele top producten voor lente-zomer 2016 die je helpen om je looptrainingen te hernemen en te ontwaken uit je winterslaap. Start morgen alvast met je inloopsessie want je lichaam verdient opnieuw de nodige inspanning.
Kalenji ontwerpt innovatieve loopkledij voor gepassioneerde joggers die plezier en prestatie durven combineren.

  • KIPRUN voor de prestatiegerichte hardloper
  • ELIO voor de plezierloper die 2 tot 4 x per week zijn beste beentje voorzet

De Kalenji ELIO-collectie voor 2016 onderscheidt zich zowel in performance als in stijl! 

De grafische zwart of blauw-witte print vind je terug in de naadlozeEliofeel ¾ legging met ritszakje (14,99 euro). Op warme dagen kies je voor de short-versie of rok-versie met geïntegreerde slip (14,99 euro). Combineer met de ultrazachte loop-t-shirts (14,99 euro) en comfortabelerunningbeha (24,99 euro) met naadloze cups, die tot 28% meer steun geeft dan een normale beha. Een must voor een run in zwoele temperaturen!

Een variatie komt in de vorm van een geoprint met roze en oranje hoofdtonen. Pas de naadlozelegging met een extra ritzak (14,99 euro), of de loopshort (14,99 euro) voor warmere dagen, samen met hetloopshirt (14,99 euro). De print vertaalt zich ook in een behatop(24,99 euro) voor loopsters die ondersteuning, comfort en een fashion touch zoeken! 

De Eliorun schoenen (€ 59,99) beloven tegelijkertijd dynamiek en lichtheid, perfect voor korte afstanden, en waarborgen een natuurlijke beweging van je voeten bij elke pas.  

De blikvangers in de Kalenji KIPRUN 2016-collectie kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen die zowel ademend als 100% irritatiewerend zijn. 

De ultieme innovatie voor 2016 is deKIPRUN loopbeha (29,99 euro) met ventilatiegaatjes achteraan de rug. Een minimum aan naden en zomen zorgt voor een minimum aan wrijving. De reflecterende banden optimaliseren de zichtbaarheid.

Het roos-paarse loopshirt Kanergy in soft polyamide (14,99 euro) zorgt voor een heel nieuwe loopsensatie en voelt als een tweede huid. Gecombineerd met de legging (29,99 euro) uitgerust met ritszakje, leent deze outfit zich perfect voor zomerse runs.

Over naar de KIPRUN hardwareTested & approved door het DECATHLON Sportslab introduceert Kalenji trots de innovatie voor 2016: het K-Only concept. K staat voor Kalenji, ONLY voor een oplossing op maat voor alle types voetafrol. Hoe vertaalt zich dat in een collectie? De nieuwe loopmodellen houden rekening met de verschillende behoeftes én omgeving van de loper. Tailor-made als je wil. De KIPRUN SD garandeert ultieme bewegingsvrijheid en dynamiek, de LD-editie belooft dan weer extra demping en stabiliteit. De ultieme lichte schoen komt in de vorm van de KIPRACE. Daarnaast zijn er nog een KIPRUN Trail XT6  enKIPRACE Trail voor zij die meer grip zoeken.

KIPRUN SD: licht, dynamisch, optimale schokdemping. De naadloze voorvoet zorgt voor extra comfort. Van 10 km tot marathons.

KIPRUN LD: Stabiliteit voor op verharde wegen. Optimale schokdemping voor lange runs. Van 10 km tot marathons.

KIPRACE: Licht en dynamisch model voor korte en intervaltrainingen en wedstrijden.

Aan onderkleding dienen vrouwen extra aandacht te geven: de juiste loopbeha kiezen is essentieel voor een comfortabele run! Kalenji biedt een breed scala aan maten en kleuren aan. 

De First+ top ondersteunt de borsten bij herhaalde schokken tijdens het lopen.

De Sportance Comfort van Kalenji met cups biedt bescherming aan grote cupmaten. Extra flatterend door de voorgevormde naadloze cups. Maak de bandjes aan de rug aan elkaar vast voor extra ondersteuning, of gewoon omdat je een racerback top wil! 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben, of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!