DECATHLON - Quechua's camping & festival checklist

DECATHLON - Quechua's camping & festival checklist

Dinsdag 29 maart 2016 — Tent, slaapmatje? Check! Kampeerstoeltje, hangmat? Check! DECATHLONs huismerk Quechua vinkt samen met jou je paklijst af! Met volgende innovaties lijkt zelfs de smerigste festivalcamping een viersterrenhotel onder de blote hemel. 

Eén van de toppers binnen de Quechua-innovaties van 2016 is zonder meer de waterdichte Fresh & Black tent. 2 seconds easy! Niet alleen zet je deze tent in no time op, je breekt hem moeiteloos af en vouwt hem al even vlot op. Maar de naam verklapt zijn belangrijkste functionaliteit: deze tent blijft fris en donker zelfs bij de warmste temperatuur. De zwarte binnenkleding weert elk zonnestraaltje en laat geen opwarming van buiten naar binnen toe. Toch wat verluchting nodig? Het achtersteven van de tent kan je omhoog liften en ook de zijraampjes kunnen open.

  • 2 p – 79,99 euro
  • 3 p – 89,99 euro

Fris water blijft binnen handbereik met de Ice Fresh Compact koeltas. Compact, want hij is perfect opplooibaar als je hem niet gebruikt. Ice Fresh, want zijn koelprestaties zijn fenomenaal. Meer nog, draai aan het zwarte knopje en laat de zelf opblaasbare tas verder zijn ding doen.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:

  • 16 l – 34,99 euro
  • 26 l – 44,99 euro
  • 36 l – 54,99 euro

Wie comfortabel wil slapen tijdens het kamperen moet zich niet meer de armen uit het lijf pompen! Quechua ontwikkelt voor de Air Seconds luchtmatras een innovatief oppompsysteem die ervoor zorgt dat er bij elke druk op je handpomp een extra grote dosis lucht mee naar binnen glipt via een ventiel. De Air Seconds is verkrijgbaar als eenpersoons- of dubbelbed én past in elke Quechua-tent.

  • 80 l – 39,99 euro
  • 140 l – 49,99 euro

Avonturiers die 100% slaapcomfort zoeken, combineren de Air seconds met het opblaasbare veldkampeerbed (59,99 euro). 

Na het razende succes van de Arpenaz 10-rugzak lanceert Quechau zijn compacte Ultracompact-versie. Deze handige reispartner is de perfecte handbagage! De Ultracompact is ultralicht, stevig en bovendien verkrijgbaar in een reeks vrolijke kleurtjes. Heb je hem even niet meer nodig? Vouw hem tot een klein balletje en stop hem in de zijzak van je trekrugzak.

  • 10 l - 2,49 euro

Er zijn nog tal van andere Quechua must-haves die ervoor zorgen dat je het op het kampeerterrein helemaal naar je zin hebt! Zo zorgt het opvouwbare, compacte kampeerstoeltje voor dat extra beetje comfort. Helemaal relaxen doe je in de hangmat.

Klik hier voor beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/festival