DECATHLON - Fitnessen met DOMYOS SS16: een maximum aan prestatie én comfort

Woensdag 24 februari 2016 — Of je nu houdt van een krachtige crossfitsessie of een uitgebreide fitnesstraining… Zweten doe je vanaf nu samen met DOMYOS want de SS16-collectie van Decathlons huismerk is veelbelovend. Naast uitmuntende prestaties garandeert DOMYOS een maximum aan comfort tijdens je favoriete discipline. 

Voor de fitnessliefhebbers onder ons heeft DOMYOS de perfecte outfit. Vanaf heden trek je naar de gym in je hoodie (€ 29,99) met bijpassende grijze fitnessbroek (€19,99). Deze houden je heerlijk warm voor en na je workout. Naast de juiste outfit zijn de geschikte sportschoenen essentieel. Daarom is de 360 Breathe fitnesschoen (€ 29,95) een absolute topper. De constructie bestaat uit open mesh, een uiterst licht materiaal dat de voet maximaal laat ademen. Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan maar wil je thuis toch bepaalde spiergroepen trainen? Dan is de Elastiband (€ 12,95) de perfecte tool! Buiten het trainen van armen, borst, schouders en buik, kan je de tool ook gebruiken voor revalidatie of stretching.

Nood aan meer power? Wissel je fitnesssessie dan in voor een heuse crossfittraining! Deze discipline combineert kracht- met conditietrainingen door coördinatie, energieverbruik, evenwicht en flexibiliteit uitgebreid aan bod te laten komen. Dé uitgelezen tool voor een doeltreffende workout van alle spieren is dan ook de trainingstrap van DOMYOS (€ 49,95) die je zowel binnen als buiten kan ophangen. Wissel af met de medicine ball (vanaf € 14,95) van 1 tot 5 kg. Ook hier is aangepaste fitnesskledij aangewezen. Een technische T-shirt zoals de Muscle (€ 14,99) is geen overbodige luxe voor energieke en intensieve krachttrainingen. De vederlichte stof maximaliseert het comfort tijdens de inspanning. Combineer met de Muscle+, een extra-ademende short (€ 19,99) met 2 zakken met rits. Een aangename compagnon voor je trainingen vind je in de 360 2.0 Comfort (€ 24,99). Het lichte schuim onder de voet dempt schokken tijdens verplaatsingen in alle mogelijke richtingen, 360° als je wil. Ook een accessoire zoals de handschoenen (€ 13,95) met versteviging op de palm doet dienst tijdens je training.