DECATHLON - Fitness in alle comfort met de DOMYOS SS16 collectie

Woensdag 24 februari 2016 — Yoga, hoelahoepen, cross fit of touwtje springen? Geen uitdaging te zwaar voor jou! De DOMYOS fitnesscollectie rijkt je de nodige must haves aan voor je workoutsessie terwijl een maximum aan comfort gegarandeerd wordt. Nog op zoek naar de juiste discipline? Laat je dan inspireren en wie weet helpt DECATHLON je op weg naar de sport die op jouw lijf geschreven is. 

Namasté! Niets zo ontspannend als een heerlijke yogasessie na een drukke werkdag! Balans, concentratie en evenwicht gaan hand in hand met de juiste outfit. De dynamische yogacollectie van Decathlons huismerk DOMYOS belooft een aangename yogasessie, zowel voor beginners als voor gevorderden. Ultiem gebruiksgemak verzekerd tijdens je favoriete pose met de naadloze beha (€ 14,95), de soepele top (€ 12,95) met elastische band aan de onderkant zodat de shirt goed op de heupen blijft zitten en de bijpassende legging met hoge boord (€ 22,95). Zij het de zonnegroet of bridge pose, DOMYOS is je yogapartner in crime. Andere must haves en accessoires zoals een blok (€ 11,95), pilatesband (vanaf € 5,95) en mat (€ 14,94) vind je ook terug in de collectie van DOMYOS.   

 

Sporten hoeft niet saai te zijn. Combineer daarom je fitnesstraining met een vrolijke sessie hoelahoepen (€ 17,95). Je verbrandt niet alleen aardig wat calorieën, je tovert ook in no time een prachtig silhouet door je buik- en rompspieren, been- en borstspieren te versterken. Waar twijfel je nog aan? Ladies, get in formation! Zet je favoriete nummer op en hoep erop los!  Op zoek naar een full body workout? Werk je training af met wat armspieroefeningen met behulp van de DOMYOS halters van 0,5 g tot 5 kg (vanaf € 1,95). Hun super leuke kleurtjes werken extra motiverend! Je uitleven doe je met de perfecte fitnessschoen 360 Breathe van DOMYOS (€ 34,95) met open mesh, een uiterst licht materiaal, dat de voet maximaal laat ademen. Van maat 36 tot 42.

Powerwoman? Dan is crossfit iets voor jou! Deze discipline combineert kracht- en conditietrainingen door zowel coördinatie, energieverbruik, evenwicht en flexibiliteit aan bod te laten komen. Afzien doe je in stijl én met een maximum aan comfort. Zo voelt de mooie roos-groene legging (€ 22,99) aan als een tweede huid. Met de Energy+-vest met kap (€ 26,99), duimopening en luchtige stof train je dan weer door wind en regen. Niets houd je nog tegen.

Jump up, jump up and get down! Een sessie touwtje springen (€ 6,95) heeft alleen maar voordelen! Je doet het gewoon thuis én je verbrandt veel calorieën. Maar het beste van al is dat je het met heel veel andere oefeningen kan combineren zoals push-ups, lunges en squats. Verder vind je in het DOMYOS-gamma ook nog de mini-stepper Twister (€ 54,95). Deze zorgt voor een full body training en een cardio workout. Gouden regel bij het sporten: stay hydrated dus neem je drinkbus (€ 5,95) mee naar de trainingen.