De Kerstman maakt overuren bij PLAYMOBIL

De Kerstman maakt overuren bij PLAYMOBIL

Dinsdag 13 oktober 2015 — De Kerstman en zijn rendier starten alvast met hun cadeautjesronde. Wie weet heeft hij voor jou een Kerstmarkt in petto of één van de leuke Adventskalenders, in 3 nieuwe thema’s: Verkleedfeestje, Kerst op de boerderij en Pirateneiland.

Iedereen kijkt uit naar kerstavond: de sprankelende lichtjes hangen
in de boom, er staat heerlijk eten op tafel en je mag zelfs wat langer opblijven dan normaal. Maar gaan slapen is eigenlijk super spannend
die avond, want de volgende ochtend mag je de cadeautjes onder de kerstboom eindelijk uitpakken! Met de lancering van de fantastisch nieuwe Adventskalenders en de heuse Kerstmarkt wordt Kerst dit jaar extra speciaal! Wist je trouwens dat de PLAYMOBIL® Kerstman het enige figuur is dat nog manueel in elkaar gestoken wordt? Zoals het ook deze eervolle man toekomt!

De gezellige lantaarns branden hoog in de lucht en de kerstdecoratie glinstert! Er gaat niets boven de gezelligheid van de Kerstmarkt, waar de kraampjes vol met lekker snoepgoed liggen en de prachtige cadeautjes uitgestald zijn!

Al maandenlang zoeken zeerovers naar de schatkist op Pirateneiland, maar tevergeefs. Tot nu toe kwamen ze allemaal met lege handen terug. Nu is het aan jou! Weet jij het goud en de juwelen te vinden? Zet je kamp op en vertrek voor dag en dauw! Wees op je hoede, want er loert gevaar om elke hoek.
Nog een leuke outfit nodig voor kerstavond? Doe inspiratie op met de Adventskalender Verkleedfeestje. Prachtige cocktailjurken en glinsterende sieraden liggen er op jou te wachten. Nodig je vriendinnen uit en laat het feest echt beginnen!
Hoog bezoek op de Boerderij: de Kerstman brengt vele leuke cadeautjes mee. Alle boerderijdieren komen een kijkje nemen! Ook de geitjes, schaapjes en de koeien zijn van partij. Zou hij ook voor hen iets leuks mee hebben?
De PLAYMOBIL® Adventskalenders zijn verkrijgbaar vanaf september. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Ook voor de allerkleinsten is er een 1.2.3 Adventskalender Kerst in het bos. Alle diertjes kijken toe hoe de Kerstman zijn slee en rendier gereed maakt voor zijn jaarlijkse tocht om alle kinderen over heel de wereld een bezoekje te brengen. Tenslotte begint hij met een volgeladen slee aan zijn missie om op één nacht alle cadeautjes te droppen onder de kerstboom van brave kinderen. Wat zou hij voor jou mee hebben?
PLAYMOBIL® 1.2.3 is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Beeldmateriaal in hoge resolutie kan je downloaden via deze link: drive

Meer weten over PLAYMOBIL®?
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het aanbod aan speelwerelden is doorheen de jaren enorm uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.

PLAYMOBIL_5497_.jpg