Carhartt WIP brengt internationaal gerenommeerde radio naar Gent op 10 oktober

Carhartt WIP brengt internationaal gerenommeerde radio naar Gent op 10 oktober

Maandag 28 september 2015 — NTS, de internationaal gekende online radio zendt op 10 oktober live uit vanuit de Gentse Carhartt WIP winkel met DJ’s Kutmah, Cherrystones en Nosedrip aan de knoppen. Carhartt WIP lanceert er ook een exclusieve t-shirtcollectie die ze maakten in samenwerking met het radiostation.

De gekende Londense online radio NTS bestaat nog maar 4 jaar maar won reeds de prijs ‘beste online radiostation ter wereld’ op de International Radio Awards in Zurich en werd ook al ‘de toekomst van de radio’ genoemd. NTS biedt dan ook een divers aanbod aan live radioshows waar een eclectische en compromisloze programmatie centraal staat.

Met vaste DJ hosts zoals Floating Points, Four Tet, Funkineven, Andrew Weatherall, Lee Gamble, Kutmah, Michachu, Theo Parrish en meer dan 130 andere toonaangevende artiesten heeft geen enkel andere zender een programmatie van hetzelfde kaliber of talent.

In hun kleine studio in Dalston nodigden ze al verschillende grote namen uit zoals Jeff Mills, Skepta, Francois K, Kerri Chandler, FKA Twigs, the Sun Ra Arkestra en Gilles Peterson.

 

Carhartt WIP heeft een hechte relatie met het radiostation. De twee organiseerden reeds hun Wednesday Club shows met artiesten zoals Moxie, Martelo, Kutmah en veel meer. Na een succesvolle toer in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland luiden ze maar al te graag het tweede hoofdstuk van hun intensieve muziektoer in, “NTS X CARHARTT WIP radio on tour”. De komende maanden reizen ze door het Verenigd Koninkrijk, België en Italië om er live uit te zenden vanuit de Carhartt WIP winkels in Bristol, Manchester, Milaan, Verona en Gent!

Dansen op NTS in de Gentse Carhartt WIP winkel

Op 10 oktober van 19u tot 21u strijkt NTS neer in de Carhartt WIP winkel in Gent. Een op maat gemaakte replica van het originele NTS radiostation wordt er neergepoot, de tunes van gerenommeerde namen Kutmah en Cherrystones galmen door de boxen en worden live uitgezonden op NTS. Maar NTS en Carhartt WIP willen niet enkel internationale artiesten maar ook lokaal, fris talent aan de draaitafels zetten. De eer is in Gent aan jonge DJ Nosedrip, die eerder al aan het werk te zien was bij stroom.tv, Music Mania en Red Light Radio.

Exclusieve capsulecollectie

Speciaal voor “NTS X CARHARTT WIP radio on tour” brengt Carhartt WIP een exclusieve t-shirtcollectie uit. De zwart en witte t-shirts worden enkel in de deelnemende winkels verkocht tijdens iedere uitzending. Kom jouw exclusief exemplaar dus halen op 10 oktober! Indien je niet tot in de Carhartt WIP winkel raakt, stem dan je radio af op NTS Radio en geniet live mee.

Praktisch
NTS X CARHARTT WIP RADIO ON TOUR
Carhartt WIP
Sint-Pietersnieuwsstraat 38
9000 Gent

10 oktober
19-21h