Kleurrijk de winter in bij Palladium : Blush & Bold

Kleurrijk de winter in bij Palladium : Blush & Bold

Woensdag 1 juli 2015 — Oudroze, wijnrood of warm bordeaux, al die mooie varianten van roos zetten de toon in de wintercollectie van Palladium. Of je nu voor de meer klassieke en zachte blush gaat, of net graag uitpakt met meer bonte kleuren, zoals oranje of elektrisch blauw, deze Palladium-boots geven je winterse outfit een extra boost! 

Als onderdeel van de herfst- en wintercollectie, zet Palladium helemaal in op urban exploration. Deze ‘urban approved’ modellen met hun typische rubberen zool komen met of zonder hak: perfect om grote modesteden als Hong Kong, Londen, Parijs en Los Angeles aan te doen. Met een paar iconische Palladium ben je volledig city & winter proof.  

BLUSH

50 tinten roos, Palladium zet de wintertrend in met blush roze! Van marshmallow roze tot dieprood, een hoog model met gespen of een stevig hak, keuze genoeg in deze wintercollectie!

BOLD

Dat we wat kleur kunnen gebruiken tijdens de korte, kille wintermaanden heeft het Franse schoenenmerk wel begrepen. Statement kleuren als oranje, felrood, elektrisch blauw en kaki bewijzen dat deze boots een extra touch aan je outfit geven.

Klik hier voor high resolutie beelden. 

 

OVER PALLADIUM

Het merk Palladium werd in 1920 opgericht als producent van vliegtuigbanden. Toen na de Tweede Wereld Oorlog de vraag naar vliegtuigbanden afnam besloot Palladium zich te gaan richten op de productie van Palladium schoenen. Volgens hetzelfde procedé als bij het fabriceren van de vliegtuigbanden, werd rubber en canvas met elkaar met elkaar versmolten. De onverwoestbare en inmiddels iconische Pampa ziet in 1947 het licht en vormt al snel een vast onderdeel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen.

Volg Palladium op Facebook of via de website.